Nggunakake alat sing tepat kanggo mbantu mbangun bisnis online sing sukses iku penting banget

Ing ngisor iki ana alat sing disaranake sing bisa digunakake kanggo mbantu mbangun bisnis online sing sukses.
Priksa metu lan kerja cerdas! :D

Pandhuan Alat

SEO TOOLS

Google Keyword Tool → klik kene!

Iki minangka salah sawijining Alat Riset Kata Kunci Gratis Paling Apik sing Ditawakake Google!

———————————————––

SocialMonkee → klik kene!

Iki minangka solusi bangunan link cepet sing paling apik. Alat sing apik kanggo mbantu sampeyan entuk backlink kanthi cepet.
———————————————––

Traffic Travis→klik kene!

Piranti Lunak EXACT sing digunakake Profesional SEO kanggo Peringkat Situs web kaya YOURS!

———————————————––

Pasar Samurai→ klik kene!

Ngundhuh Salinan GRATIS Pasar Samurai lan Pasar Lalu Lintas Tinggi Target Laser, Keuntungan Tinggi, Kompetisi Sedheng Kanthi Akurasi Ngancurake.

———————————————––

SE Cockpit→ klik kene!

Iki minangka Riset Kata Kunci Berbasis Awan kanthi Analisis Kompetisi. Ora kaya Alat Kata Kunci Samurai Pasar, alat kunci iki kerjane cepet banget. Temokake tembung kunci sing paling apik kanggo SEO nganggo alat iki!

———————————————––

SpyFu → klik kene!

Spying kompetisi sampeyan bisa dadi apik. Ngumpulake informasi SEO saka situs web pesaing sampeyan bisa dadi data sing apik kanggo mbantu sampeyan nambah situs web. SpyFu mbukak rumus rahasia pemasaran telusuran saka pesaing sing paling sukses.

———————————————––

Ping-O-Matic→klik kene!

Ping-O-Matic minangka layanan kanggo nganyari mesin telusur sing beda-beda sing wis dianyari blog sampeyan.

———————————————––

Pingler → klik kene!

Iki minangka alat sing meh padha karo Alat Ping-O-Matic. Gunakake alat iki kanggo ping menyang mesin telusur liyane.

———————————————––

Backlink Watch→ klik kene!

Sampeyan bisa entuk informasi rinci lengkap babagan kualitas lan jumlah backlink sing ngarah menyang situs web sampeyan.

———————————————––

Followlist → klik kene!

Telusuri Blog DoFollow nganggo Mesin Telusur Kustomisasi. Sampeyan uga bisa nambah Blog DoFollow menyang jaringan!

———————————————––

Pengirim Mesin Telusur Gratis → klik kene!

Kiriman manual lan otomatis gratis menyang Mesin Telusur lan Direktori Internet kanthi peringkat paling dhuwur.

———————————————––

Drop My Link → klik kene!

Gunakake pitakon Google sing beda-beda iki kanggo nemokake ewu situs kanggo nyelehake pranala lan nggawe backlink. Nanging aja spam!

———————————————––

Kutha pangguna → klik kene!

Layanan Kiriman Url Gratis .. Kirim Situs menyang luwih saka 400 Mesin Telusur!

———————————————––

Pengirim Direktori Cepet → klik kene!

Pengirim Direktori Cepet minangka alat kiriman direktori gratis sing gampang digunakake sing ngidini sampeyan ngirim situs web kanthi judhul sing beda-beda (teks jangkar) lan katrangan menyang ewonan direktori web ing wektu rekaman.

———————————————––

ALAT EDIT GAMBAR

Canva → klik kene!

Iki minangka Piranti Lunak Desain Grafis online gratis sing bisa digunakake kanggo nggawe gambar sing apik tenan. Nduwe akeh fitur sing kuat kanggo mbantu nggawe gambar sing paling apik.

———————————————––

PIXLR→ klik kene!

Alternatif Online Gratis kanggo Photoshop. Iki minangka alat panyuntingan gambar online sing apik sing bisa digunakake kapan wae. Priksa metu lan sinau carane nggunakake.

———————————————––

GIMP → klik kene!

Alternatif Gratis kanggo Photoshop. GIMP minangka Program Manipulasi Gambar GNU. Iki minangka piranti lunak sing disebarake kanthi bebas kanggo tugas kayata retouching foto, komposisi gambar lan pangarang gambar. Kerjane ing akeh sistem operasi, ing pirang-pirang basa.

———————————————––

PhotoShop → klik kene!

Yen sampeyan duwe dhuwit kanggo nandur modal menyang piranti lunak sing apik tenan iki, lakoni. Iki minangka salah sawijining alat panyuntingan gambar sing paling apik sing bisa digunakake kanggo nggawe gambar apa wae kanggo kabutuhan bisnis online.

———————————————––

WEBSITE TOOLS

Tembakan Browser→ klik kene!

Gunakake situs iki kanggo ndeleng tampilan situs web sampeyan ing macem-macem browser. GRATIS!

———————————————––

OSWD→ klik kene!

Open Source Web Design minangka situs kanggo ndownload template desain web gratis lan nuduhake template sampeyan karo wong liya. Kita mbantu nggawe internet dadi papan sing luwih apik. UNDUH GRATIS

———————————————––

KompoZer→ klik kene!

KompoZer minangka sistem pangarang web lengkap sing nggabungake manajemen file web lan panyuntingan kaca web WYSIWYG sing gampang digunakake.

———————————————––

Cop Warna → klik kene!

Color Cop minangka pilihan warna multi-tujuan kanggo perancang web lan programer. Fitur eyedropper, magnifier, tingkat pembesaran variabel, 3 kanthi 3 lan 5 kanthi sampling rata-rata 5, snap to websafe, riwayat warna, lan palet pelengkap 42 warna. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Pilih Warna → klik kene!

Iki minangka alternatif kanggo picker pulisi warna sing sampeyan instal ing komputer. Sampeyan bisa nggunakake pemilih warna online iki kanggo mbantu sampeyan nemokake warna sing dibutuhake kanthi gampang.

———————————————––

FileZilla → klik kene!

FileZilla FTP Software - Sampeyan mbokmenawa mbutuhake program piranti lunak sing bisa ngunggah file langsung menyang server hosting sampeyan. Iki minangka piranti lunak gratis sing paling apik kanggo tujuan kasebut. Highly dianjurake. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

JotForm→ klik kene!

Yen sampeyan kudu nggawe formulir online kanthi cepet, JotForm minangka kanca paling apik sampeyan. Ora mbuwang wektu karo registrasi utawa uji coba. Gawe formulir sampeyan utawa pilih saka luwih saka 2000+ template formulir lan kirimake ing situs web sampeyan kanthi baris kode siji.

———————————————––

FoxyForm→ klik kene!

Nggawe formulir kontak sampeyan dhewe ing sawetara detik. Mesthi, gratis lan kalebu kapabilitas anti-spam terpadu.

———————————————––

ALAT KANTOR/PC

PDF995→ klik kene!

Pdf995 nggawe gampang lan terjangkau kanggo nggawe dokumen kualitas profesional ing format file PDF sing populer. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

EverNote→ klik kene!

Evernote nggampangake ngeling-eling perkara-perkara gedhe lan cilik saka uripmu sing penting nggunakake komputer, telpon, lan web. Miwiti dina iki nganggo akun gratis.

———————————————––

Open Office → klik kene!

Piranti lunak office suite open source. Piranti lunak jinis Microsoft © Office® gratis – Yen sampeyan arep nyunting ebook sampeyan lan durung duwe sawetara program office suite kaya pemroses tembung, lan program liyane. Iki minangka pilihan gratis sing apik. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Jzip → klik kene!

Jzip minangka arsip file kanthi rasio kompresi sing dhuwur. Iki minangka Program Open Source. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Adobe Reader → klik kene!

Adobe Reader - Umume eBook sing ana ing Money2k.com ana ing format PDF, sing mbutuhake Adobe Reader, kanggo mbukak lan maca. Paling komputer teka karo wis diinstal, nanging yen sakperangan alesan sampeyan ora duwe. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Antivirus Gratis AVG → klik kene!

AVG Free nyedhiyakake proteksi antivirus lan antispyware dhasar kanggo Windows lan kasedhiya kanggo didownload kanthi gratis.

———————————————––

CCleaner → klik kene!

CCleaner minangka alat nomer siji kanggo ngresiki PC Windows. Iki nglindhungi privasi online lan nggawe komputer luwih cepet lan luwih aman. Gampang digunakake lan download cilik lan cepet. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Browser Situs Web Firefox → klik kene!

Firefox minangka Browser Web sing apik. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Google Drive → klik kene!

Sampeyan kudu duwe Akun Gmail kanggo nggunakake alat iki. Iki minangka alternatif kanggo nggunakake Microsoft Word utawa Program liyane sing kaya ngono. Sampeyan bisa ngakses alat kasebut kanthi online supaya bisa digunakake ing piranti apa wae sing duwe akses internet.

———————————————––

DropBox → klik kene!

Alat sing apik tenan iki nggawe luwih gampang nuduhake lan nyimpen file ing méga. Sampeyan bisa entuk akun gratis kanthi kira-kira 2.5GB Ruang Panyimpenan lan sampeyan bisa nambah nomer kasebut kanthi ngrujuk wong liya kanggo nggunakake layanan kasebut. Iki minangka cara sing apik kanggo nyimpen file sing ora pengin ilang!

———————————————––

AUDIO TOOL

Audacity→ klik kene!

Audacity minangka editor lan perekam audio multi-trek sing gratis, gampang digunakake, kanggo Windows, Mac OS X, GNU/Linux lan sistem operasi liyane.

———————————————––

WaveShop→ klik kene!

WaveShop minangka editor audio kanggo Windows XP/Vista/7. Ora kaya aplikasi sing padha, WaveShop rada sampurna, tegese conto ora diowahi yen ora perlu. Iki minangka Piranti Lunak Gratis.

———————————————––

Wavosaur→ klik kene!

Wavosaur minangka editor swara gratis, editor audio, piranti lunak editor wav kanggo nyunting, ngolah lan ngrekam swara, wav lan file mp3. Wavosaur duwe kabeh fitur kanggo ngowahi audio (motong, nyalin, nempel, lsp) ngasilake puteran musik, nganalisa, ngrekam, ngowahi kumpulan.

———————————————––

ALAT VIDEO

Cam Studio→ klik kene!

Alternatif gratis kanggo Camtasia. Piranti Lunak Open Source. Ngidini sampeyan ngrekam kabeh layar lan aktivitas audio ing komputer. Sampeyan uga bisa nggawe file video. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

Jing → klik kene!

Coba Jing kanggo cara gratis lan prasaja kanggo miwiti nuduhake gambar lan video cendhak layar komputer. Apa kanggo kerja, omah, utawa dolanan, Jing menehi kemampuan kanggo nambah unsur visual dhasar menyang gambar lan nuduhake kanthi cepet.

———————————————––

Adobe Captive → klik kene!

Gawe konten eLearning interaktif kanthi ngrekam layar lan kabeh tumindak keyboard lan mouse. Mupangate rekaman gerakan lengkap kanggo interaksi kayata seret lan selehake.

———————————————––

Camtasia → klik kene!

Kuat, nanging gampang digunakake, Camtasia mbantu sampeyan nggawe video profesional tanpa kudu dadi profesional video. Rekam kegiatan ing layar kanthi gampang utawa ngimpor video kamera HD, ngatur lan ngowahi konten, lan nuduhake video karo pamirso ing meh kabeh piranti.

———————————————––

Screencast-O-Matic→klik kene!

Rekaman panangkepan layar siji-klik ing komputer Windows utawa Mac tanpa nginstal GRATIS!

———————————————––

EMAIL MARKETING TOOLS

Surat Cilik → klik kene!

Iki minangka Alat Pemasaran Email Gratis sing bisa digunakake. Formulir pendaftaran sing bisa digawe ing kene elegan lan gampang diowahi, supaya sampeyan bisa nggawe TinyLetter dhewe.

———————————————––

Mail Chimp → klik kene!

Luwih saka 5 yuta wong nggunakake MailChimp kanggo ngrancang lan ngirim kampanye pemasaran email. Sampeyan bisa ndhaptar akun gratis lan miwiti nggunakake alat marketing email iki.

———————————————––

Aweber→ klik kene!

Salah sawijining piranti lunak respon otomatis paling apik online. Iki minangka salah sawijining piranti lunak pemasaran email populer sing digunakake dening mayuta-yuta pemasar online. Njupuk test drive gratis!

———————————————––

iContact→ klik kene!

Alat pemasaran email liyane sing digunakake. Sampeyan uga bisa miwiti kanthi gratis nggunakake alat sing kuat iki.

———————————————––

Entuk Tanggapan → klik kene!

Mung alat marketing email liyane sing bisa digunakake online. Sampeyan bisa miwiti gratis ing kene.

———————————————––

GoGVO→ klik kene!

GVO nawakake akeh alat marketing. Alat pemasar email minangka salah sawijining sing paling apik ing njaba lan sing digunakake kanggo para pemasar internet. Priksa metu!

———————————————––

ALAT PEMASARAN MEDIA SOSIAL

Tweet Deck → klik kene!

TweetDeck minangka browser wektu nyata pribadi, nyambungake sampeyan karo kontak ing Twitter, Facebook, MySpace, LinkedIn, Foursquare, Google Buzz lan liya-liyane. NGUNDUH GRATIS

———————————————––

OnlyWire→ klik kene!

Kirimake konten media sosial menyang 50 komunitas sosial kanthi cepet lan gampang, nggunakake alat otomatisasi utawa kiriman sing dikarepake. Sampeyan bisa nyoba layanan iki gratis.

———————————————––

Socialadr→ klik kene!

Iki minangka layanan pemasaran media sosial sing unik. Sampeyan bisa nggedhekake jaringan sosial kanthi online kanthi layanan iki.

———————————————––

HootSuite → klik kene!

HootSuite minangka alat penting kanggo ngatur jaringan sosial kanthi ngidini tim bisa nglacak obrolan lan ngukur asil kampanye kanthi efisien. Entuk Uji Coba Gratis!

———————————————––

LinksAlpha→ klik kene!

Piranti Lunak Media Sosial paling gampang. Nggawe gampang kanggo ngawasi, nganalisa, nuduhake, lan nerbitake ing Media Sosial. Entuk Uji Coba Gratis 30 dina.

———————————————––

Post Planner → klik kene!

Alat iki kaya nduwe Tim Pemasaran Facebook kabeh sing dikarepake. Post Planner ngirit 2 jam saben dina ing Facebook Marketing! Jadwal kiriman Facebook menyang ALL Kaca sampeyan kanthi wektu sing luwih sithik.

———————————————––

Social Marker → klik kene!

Bookmarking sosial minangka alat sing kuat kanggo promosi situs web. Layanan gratis iki dirancang kanggo mbantu sampeyan nyuda wektu lan usaha sing dibutuhake kanggo menehi tetenger situs web kanthi sosial.

———————————————––

Linklicious→ klik kene!

Layanan sing apik kanggo Layanan Crawling & Indexing sing dijamin. Meksa Google kanggo ngenali Backlinks sampeyan!

———————————————––

vKonnect→ klik kene!

Pasar merek sampeyan kanthi kekuwatan luwih saka 50 jaringan sosial paling dhuwur. vKonnect nyedhiyakake platform manajemen konten sosial kanggo promosi merek sampeyan.

———————————————––

BuzzBundle→ klik kene!

Nggawe liyane buzz sosial siji wong tau bisa gawé. Alat sosial sing apik tenan iki ngidini sampeyan tetep nyambung ing macem-macem akun sosial. Iki minangka salah sawijining alat paling apik kanggo marketing media sosial!

———————————————––

Oktopost→ klik kene!

Alat sing sugih fitur iki ngidini sampeyan mbukak kampanye media sosial sing sukses kanthi nggunakake wawasan wektu nyata, rekomendasi konten, lan Analytics kanggo nglacak lan nindakake kinerja.

———————————————––