Paling Keri Dianyari tanggal 14 Februari 2022 dening Freddy GC

Kita wis maca rong sen desainer UX sing misuwur babagan tema WordPress siji-kaca.

Kita ngerti carane pangguna online negesake pengalaman pangguna sing sampurna lan efisien kanthi kaca kebangkrutan sing dirancang kanthi sampurna.

Kajaba iku, sawetara panaliten nyimpulake manawa wong mung butuh 50 milidetik kanggo nggawe pendapat babagan situs web.

50ms stempel wektu?

DAFTAR IKLAN SOLO GRATIS ULTIMATE - Entuk Lalu Lintas Iklan Solo Gratis Dina iki

Ya, 50 ms, lan dheweke bakal ngadili kanthi cepet apa dheweke pengin nerusake situs web sampeyan utawa arep lunga.

Yen sampeyan wis ngginakaken akeh wektu ing online bisnis lan marketing, mesthine sampeyan wis krungu istilah iki, "kaca kebangkrutan?"

Meh saben pengusaha, bisnis cilik, utawa wiwitan dina iki kepengin a plugin landing page saliyane situs web struktur pandhu arah konvensional sing nuduhake sapa sampeyan, apa layanan sampeyan, lan rincian kontak.

Ing mengko iku fenomena Home | Babagan Kita | Layanan Kita | Kontak Kami | blog, gaya pranala navigasi sing nyebar.

Luwih kerep tinimbang ora, nalika dipasarake kanthi bener, kaca kebangkrutan wis nambah konversi kanggo SEO, PPC, utawa malah marketing email kampanye.

Apa sampeyan ngerti babagan istilah "Landing Page"?

Secara teoritis, kaca kebangkrutan minangka kaca web ing situs web sampeyan sing dituju pengunjung.

Nanging para pemasar mbedakake kanthi beda; ing bidang marketing, merek nganggep minangka kaca mandiri, diisolasi saka kaca liyane sing ngiringi tujuan siji lan fokus.

Sampeyan bisa kanthi cepet ngerti konteks kaca kebangkrutan ing marketing -

Kanthi tembung sing prasaja, tinimbang nyurung lalu lintas organik, PPC, utawa email menyang situs web sampeyan (sing bisa uga angel golek informasi sing digoleki), sampeyan bisa langsung nggawa menyang kaca kebangkrutan sing dirancang khusus lan ngowahi dadi alesan tartamtu.

Sadurunge sawetara sampeyan salah napsirake aku, sumangga kula jelasake manawa kaca kebangkrutan dudu situs web siji-halaman.

Terus terang, aku dudu penggemar desain siji-halaman.

Landing Page v/s Single Page Website

Nalika ana sing nyinaoni kaca kebangkrutan, pitakonan iki bisa cepet utawa mengko.

Apa bedane antarane kaca kebangkrutan lan situs web siji-kaca?

Kepiye carane mbedakake?

Inggih, bedane dumunung ing tujuan. Fokus sampeyan…

Situs web Single Page bisa dadi ngipi elek kanggo startup sing condong ing lalu lintas organik.

Kowe ngerti kenapa?

SEO teknis!

Sampeyan ora bisa ngoptimalake situs web siji-halaman kanthi dhuwur.

  • Apa ora menehi pengalaman seluler sing luwih apik? YES, padha nindakake.
  • Apa ora becik kanggo bisnis cilik sing fokus ing siji utawa rong produk? Bisa uga.
  • Apa ana hubungane karo metrik DA / PA? Ora ana. Nyatane, kanggo domain siji-halaman, saben pranala bakal nuding URL siji, dadi ana jaminan 100% saka rasio 1:1 pranala menyang kaca.

Banjur, apa masalahe?

Ya, aku ndeleng luwih akeh kontra tinimbang pro duwe situs web siji-halaman.

Ayo kula pitutur marang kowe carane.

  1. Situs web siji-halaman didadekake siji-sijine kanggo wiwitan sing nggarap siji konsep, sing mbatesi kekuwatan konten sampeyan kanggo pangkat kanggo macem-macem tembung kunci. Sampeyan ora duwe kaca liya kanggo nggunakake sinkronisasi keyword-URL.
  2. Ora ana cara sing bisa ditindakake kanggo mbukak blog.
  3. Cukup, ora kompatibel kanggo ngetrapake pendekatan konten klompok topik.
  4. Amarga umume blogger lan webmaster katon ora seneng ngubungake menyang situs web komersial, meh ora bisa entuk tautan saka sumber resmi. Bisa uga dadi tantangan kanggo entuk aliran terus-terusan pranala mlebu liwat wektu. Rencana SEO Bulanan isih kompatibel, nanging masalah nyata yaiku kekurangan isi sing bakal ngencerake relevansi kanggo pitakon panelusuran long-buntut lan sub-topik.
  5. Sejumlah akeh unsur web ing kaca sing padha bakal nyuda loading.
  6. Pengunjung mung terus nggulung.

Beda karo situs web siji-halaman, sing dirancang kanggo menehi informasi lengkap ing sawijining kaca web, kaca kebangkrutan minangka magnet timbal.

Dheweke asring dirancang utawa disesuaikan kanggo kampanye tartamtu lan kanthi jelas menehi pitunjuk marang pengunjung menyang siji panggilan kanggo tumindak.

Tanpa telat maneh, deleng pandhuan sing wis kabukten sing kudu sampeyan tindakake supaya luwih fungsional lan menarik.

Ngenali Sasaran saka Landing Page

Apa sampeyan aver sing iku wektu kanggo kaca kebangkrutan anyar utawa kaca pilar anyar, sampeyan kudu nimbang apa.

Saben bagean sampeyan marketing digital arsenal mbutuhake tujuan tartamtu, lan kaca kebangkrutan ora beda.

Tanpa rute sing jelas, tujuan tartamtu, sampeyan ora bisa nggawe kaca sing efektif.

Sing paling penting sing kudu ditindakake ing langkah iki yaiku takon, "Kenapa?"

Umume pemasar ora ngerti, nanging dheweke ngetutake rute "MENGAPA" sing ora migunani kanggo kaca kebangkrutan, utamane.

Dheweke ndeleng sawetara pariwara ora ngowahi, mula dheweke ngganti sistem kanthi dramatis.

Sampeyan pancene ora pengin mbaleni blunder konyol sing ditindakake dening merek terkenal.

Pemasar konten veteran, Megan Marrs, tetep ngati-ati babagan latihan landing page.

Sajrone investigasi ing sawetara toko eCommerce, dheweke nglaporake manawa masalah paling gedhe karo kaca kebangkrutan utawa kaca produk yaiku maksud lan desain.

Nalika dheweke ngeklik iklan Google PPC kanggo kit pencahayaan fotografi, dheweke mlebu ing kaca sing beda banget.

Kapindho, bagean rincian produk, umume, meh ndhelik ing ngisor lipatan.

Tujuan apik: Kita arep ngluncurake koleksi busana bocah-bocah musim panas iki, mula kita pengin luwih gampang wong tuwa nemokake katalog spesh.

Gol sing ora apik: Lalu lintas organik kita sithik banget. Ayo nyoba metu landing page.

Konsistensi karo Unsur Merek

Elinga yen sampeyan mung 50 ms kanggo narik perhatian pengunjung.

Salajengipun, sampeyan wis mbuwang $$$ ing iklan PPC, marketing konten, lan SEO.

Kaya situs web sampeyan, kaca kebangkrutan iki uga babagan nggawe kesan pisanan sing bakal mbantu pengunjung milih kanthi cepet apa merek sing cocog kanggo kabutuhan.

Sampeyan wis mapan karo werna, font, lan nada swara kanggo merek sampeyan.

Ora perlu muter karo variasi (s) nganti lan kajaba sampeyan mikir refresh merek.

Tetep nganggo tema merek ing saben unsur ing kaca kebangkrutan, saka visual menyang panggonan produk.

Pictures

Konten visual minangka campuran penting kanggo marketing konten sampeyan.

Kajaba iku, gambar penting banget kanggo kaca kebangkrutan sing diowahi.

Napa para pemasar nimbang gambar?

Amarga pamirsa padha seneng.

Secara ilmiah, otak manungsa ngerteni gambar luwih cepet lan luwih efektif tinimbang teks.

Yen iki nggumunake para pamirsa, mula nggawe kreatifitas sampeyan dadi gambar ilustrasi produk sampeyan.

Dadi nalika sampeyan milih lan nyelehake visual, priksa manawa:

  • Gambar cukup gedhe.
  • Visual nduweni relevansi kontekstual kanggo layanan utawa produk sampeyan.
  • Mesthi, iku kudu gambar kualitas dhuwur.
  • Gunakake ALT, jeneng, lan deskripsi sing tepat minangka atribut HTML.
  • Mikir babagan panggonan paling apik saka fitur + gambar - Tujuane kanggo nyorot fitur / layanan nalika nggawe visual sampeyan bakal yakin.

Pesen - Salinan Nyata

Salinan sampeyan kudu jelas lan langsung. Iku kudu persuasif lan search-intent drive, uga.

Boten kados blog, kaca kebangkrutan dudu papan sing tepat kanggo nuduhake keahlian subyek sing jero.

Umume pengunjung menyang kaca kebangkrutan sampeyan ora bakal dadi saluran langsung.

Dheweke bakal ngeklik saka telusuran organik utawa iklan PPC utawa email, lan duwe maksud.

Mulane, titik pisanan, judhul, kudu ngrebut perhatian, minimalake kemungkinan dheweke bisa mumbul.

Ora ketompo dawa lan jembar isi, kanggo nahan pengunjung, sing paling penting yaiku tembung 6-8 sing nggawe judhul sampeyan.

Canva - Judhul lan pesen

Sumber: Canva

CrazyEgg nyaranake mbatesi jumlah tembung judhul dadi 10.

Dampak saka judhul?

Sanalika pangguna mlebu ing kaca sampeyan, dheweke kudu ngerti apa sing sampeyan tawakake.

Sawise judhul nindakake tugase, langkah sabanjure yaiku nyedhiyakake sawetara tugas sing layak kanggo subheadings.

Aku seneng teori iki - H1s nggawe pengunjung katon, lan banjur H2s kudu njaluk supaya tetep.

H2s duwe ruang kanggo mlebu luwih jero lan mbukak logika sing didhelikake saka tembung H1.

Akhire, salinan - Apa sampeyan pengin aku mbukak sawetara rumus rahasia kanggo iki?

ORA?

Good.

Anggere sampeyan ngatur pamblokiran isi kanthi cara sistematis sing nyorot penawaran sampeyan, sampeyan bakal apik.

Siji bab pungkasan…

Njaluk condhong menyang pengunjung.

Fokus luwih ing keuntungan saka fitur.

Panjelasan Fitur

Gegandhengan karo poin #3 lan #4 sing dibahas ing ndhuwur, titik pamriksan iki dadi perwakilan visual layanan / tawaran sampeyan.

Cukup, tembok teks ora bisa nempelake wong menyang kaca kebangkrutan iki.

Nuduhake konteks salinan sampeyan tinimbang ngandhani duwe mupangat gedhe.

Kanggo nindakake, luwih becik njaluk pengunjung kanggo nggambarake skenario lan empati karo carane sampeyan entuk manfaat.

Konten interaktif kaya gambar nyata-wektu, kalkulator, tabel perbandingan, utawa video panjelasan minangka unsur sing paling apik kanggo nuduhake utilitas layanan sampeyan.

Tansah pengunjung sampeyan melu karo kaca kebangkrutan nganti tekan footer.

Kaca kebangkrutan sing paling sukses kaya piramida terbalik kanthi kreatifitas ton ing sisih ndhuwur mung lancip menyang mburi.

Mikir Media Sosial

Iku bisa uga katon jelas nanging ngemot pranala menyang utama media sosial kaca minangka langkah sabanjure.

saben media sosial platform, apa iku Facebook, Quora, Pinterest, Twitter, utawa Instagram, duwe budaya lan estetika dhewe.

Yen sampeyan pengin media sosial pandherekipun njupuk survey, download ebook, utawa mlebu kanggo newsletter, sampeyan kudu supaya iku effortless kanggo wong-wong mau.

  • Tansah nada sing harmonis karo swara sing disenengi para pengikut sampeyan ing media sosial.
  • Tansah visual akurat lan karakter karo gambar merek sampeyan.
  • Aja njaluk apa-apa liyane saka tujuan sampeyan duwe.

Nggunakake CTA (Call-to-Action)

Aja salah - CTA drive konversi. Apa wae tujuan sampeyan -

  • Nyoba njaluk alamat email? Utawa
  • Nuntun wong-wong mau kanggo ngrampungake tuku?

Tombol CTA lan panggonane minangka perkara sing paling penting sing bisa dipandu dening pemasar babagan apa sing kudu ditindakake sabanjure.

Aku seneng karo kancaku lan penulis konten sing bonafide, Christopher Jan Benitez, nggunakake CTA tanpa risiko iki ing ndhuwur:

Christopher Jan - Tombol CTA

Biasane, sampeyan bisa ndeleng iki minangka tombol "Tuku Saiki" utawa "Toko Saiki" ing kaca produk.

Kalebu Bukti Sosial lan Sebutan Merek

92 persen panuku maca review online sadurunge tuku.

Dheweke rumangsa luwih yakin tuku saka situs web yen ngerti wong liya duwe pengalaman sing nyenengake.

Deleng conto saka iki Desainer pawon Vaughan - Paul Mera.

Bukti Sosial - Testimoni Klien

Dadi, wektune kanggo nuduhake bukti sosial, sebutan media, umpan balik umum, lan volume keterlibatan.

Siji maneh saka The Watch Strap Co.

Bukti Sosial - Merek Jam Tangan

Akhire A / B Testing Iki.

Ora ana apa-apa ing jagad iki sing ora dites, malah ora ana aplikasi kerja.

Dadi, kenapa ora nglirwakake tes situs sing bakal entuk bisnis kanggo sampeyan.

Pengujian A / B minangka norma industri sing ditampa, lan menehi gambaran sing jelas babagan CTA sing entuk klik lan judhul sing nyurung tingkat bouncing.

Ganti, nyoba, ganti lan nyoba maneh; iku siklus sing kudu bola nganti sampeyan entuk asil optimal.

Njupuk bantuan saka panyedhiya layanan desain ulang situs web supaya situs web sampeyan bisa digunakake kanggo sampeyan.

bungkusan Up

Kunci utama saka kiriman iki yaiku sampeyan kudu spesifik karo apa sing sampeyan pengin pengunjung ndeleng, nindakake lan tuku.

Kaca kebangkrutan sing efektif kudu duwe gambar sing nggumunake, judhul sing kandel, salinan ringkes, lan tombol ajakan tumindak sing penting.

Tip lan trik kasebut ing ndhuwur bakal mbantu nggawe kaca kebangkrutan sing sampurna lan nyopir lalu lintas liyane.

Anatomi Sampurna saka Landing Page | Kanggo Apa Landing Pages? by