Paling Keri Dianyari tanggal 18 Agustus 2022 dening Freddy GC

RAHASIA Strategi Pemasaran Facebook dicethakaké.

Mayuta-yuta lan mayuta-yuta wong ana ing Grup Facebook. Saben dina. Saben jam. Saben menit.

Yen sampeyan ora nggunakake grup facebook kanggo lalu lintas liyane, sampeyan ilang akeh.

Aku wis bisa entuk jumlah lalu lintas sing ditargetake saka grup facebook, gratis, wis suwe. Lan strategi sing daklaksanakake isih bisa digunakake.

Aku duwe cara dhewe kanggo ngirim ing grup facebook lan hacks lan trik dhewe.

Aku bakal nuduhake sampeyan carane nindakake, supaya sampeyan bisa sinau carane njaluk lalu lintas saka grup facebook lan entuk manfaat sanalika bisa.

Apa sampeyan siap?

Carane Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook. Sinau Strategi Rahasiaku!


Ayo miwiti….

Klompok Facebook

Swara taun blogging lan marketing online, aku wis sinau akeh cara nyopir lalu lintas menyang situs web. Sawetara cara makarya banget lan sawetara ora.

Siji bab sing kejiret manungsa waé langsung, ing media sosial arena marketing, ana grup facebook.

Aku weruh grup facebook karo ewu lan atusan ewu anggota.

Dadi, aku miwiti eksperimen karo dheweke.

Aku gabung karo klompok facebook sing bisa ngirim situs web lan entuk lalu lintas, timbal, lan dodolan.

Mangkene, nalika aku miwiti promosi ing grup facebook Aku iki ora bener.

Lan aku ora entuk asil sing dakgoleki.


Tetep ana!
Apa Sampeyan Kepengin Sinau Rahasia Nomer Siji Kanggo Mbangun Dhaptar Email & Nggawe Dhuwit?

Unduh eBook - GRATIS! | Klik kene |

Nanging, aku terus nyoba lan mikir babagan carane entuk manfaat saka grup facebook.

Aku ngerti kudu ana sawetara cara sing pinter kanggo promosi ing grup facebook kanthi efektif.

Sawise kabeh, aku terus ndeleng wong promosi ing dheweke, kanthi konsisten.

Dadi aku ngomong dhewe….

Grup Facebook kudu tenan bisa kanggo lalu lintas diangkah!

Aku mung perlu kanggo golek strategi tengen sing bakal paling apik kanggo kula.

Aku wis sinau sing nalika nerangake nyopir lalu lintas menyang situs web apa wae sampeyan butuh strategi sing bener.

Rencana sing bener.

Sampeyan uga pengin nggawe sampeyan dadi produktif sabisa nalika nindakake marketing online.

Aku wis ngomong babagan kekuwatan organisasi lan efisiensi babagan iki kirim blog lawas.

Yen kabeh wis diatur kanthi apik ing komputer lan browser internet, sampeyan bakal nindakake kanthi cepet lan efektif. Aku banget nyaranake sampeyan njupuk tip cilik iki kanthi serius.

Aku arep ngajari kowe carane promosi ing grup facebook cara sing bener supaya sampeyan entuk asil sing dikarepake.

Strategi

Kasunyatane yen sampeyan ngirim ing pirang-pirang grup facebook sawetara wong bakal weruh kiriman sampeyan.

Dadi, tantangan nyata ora kanggo njupuk eyeballs anyar kanggo kirim facebook, tantangan nyata ing njaluk wong bener klik ing link sing ana ing postingan facebook sampeyan.

Sawise aku ngerti kasunyatan sing prasaja iki, aku ngganti cara promosi ing grup facebook.

Punika apa aku lan konsep konco iku.

Kaping pisanan, aku nggawe manawa aku gabung karo klompok facebook ing cerukku, paling ora 100. Banjur aku nyimpen URL ing folder ing toolbar browser internetku.

Requirement Grup Facebook

Tujuan pungkasan ing kene yaiku kanggo entuk lalu lintas sabisa.

Mulane iku penting sing mung gabung aktif grup facebook karo ewu anggota.

Sampeyan pengin ndeleng akeh wong sing posting ing grup facebook saben dina.

Temokake grup facebook kanthi nggoleki kaya iki.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Gunakake tembung kunci sing beda kanggo nemokake grup facebook ing ngendi sampeyan mikir umume target pamirsa.

Facebook malah ngandhani carane aktif grup!

Sabanjure ….

Aku ngatur grup facebook iki ing pesawat saka folder.

Aku bakal sijine saka 5 kanggo 10 (nanging ora luwih saka 10) grup facebook ing saben folder grup.

Punika ingkang kula maksud.

Carane Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook. Sinau Strategi Rahasiaku!

Iki bakal ngidini aku mbukak set grup facebook bebarengan ing browser internetku.

Aku ngerti yen ana media sosial alat sing bisa mbantu sampeyan ngirim grup facebook, nanging aku ora ngandel amarga facebook bisa kanthi gampang nglaporake kiriman sampeyan minangka konten spam. Aku luwih seneng nglakoni caraku!

Kepiye carane mbukak grup grup facebook bebarengan sampeyan takon?

Prasaja

Sawise sampeyan wis ngatur folder browser internet lan karo grup facebook, klik-tengen (yen nggunakake pc windows) ing folder grup lan pilih 'Open all'. Iki bakal mbukak kabeh grup facebook ing folder kasebut ing browser sampeyan langsung.

Mesthine langkah-langkah sing padha kanggo browser internet apa wae (apa sampeyan nggunakake google chrome, mozilla firefox, lsp).

Carane Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook. Sinau Strategi Rahasiaku!

Sawise kabeh grup facebook mbukak, sampeyan bisa pindhah menyang saben lan nggawe iklan kirim facebook.

Aku bakal nggawe Bunch saka iklan facebook beda kabeh bebarengan banjur mung nyalin & nempel kanthi acak.

Kirim ing babagan 20 klompok consecutively - ngenteni sawetara menit antarane saben kirim anyar.

Sing penting super…

Suwe suwe break sadurunge dikirim menyang udakara 20 grup maneh. Kadhangkala aku ngenteni nganti 45 menit sadurunge kirim batch maneh.

Alesan: Posting sing kerep banget bisa nyebabake masalah karo facebook. Ora ana kedadeyan sing ala banget ing akun sampeyan, mula aja wedi. Dheweke mung nggawe sampeyan ngenteni jam utawa dina sadurunge sampeyan bisa ngirim maneh ing grup facebook.

Sampeyan ora pengin nampa pesen kaya iki.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Jumlah wektu sampeyan kudu ngenteni ing antarane saben kiriman batch - gumantung saka jumlah grup facebook sing sampeyan kirim kanthi berturut-turut, lan uga carane sampeyan ngirim.

Uga, aku bakal nyoba promosi ing grup facebook iki saben dina liyane. Supaya ora ana masalah karo facebook.

Penting banget yen sampeyan ngerti iki!

Faktor liyane sing penting, supaya ora ana masalah karo grup facebook, yaiku Relevansi kiriman sampeyan menyang grup. Sampeyan ora pengin ningkataké a kirim blog ing pemasaran media sosial ing grup facebook sing gegandhengan karo kesehatan. Iku mung spammy lan facebook bakal ngukum sampeyan!

Uga, aku bakal banget nyaranake sampeyan ngirim pesen sing beda-beda ing kirim facebook sampeyan.

Sampeyan pengin facebook sok dong mirsani sing sampeyan ora mung nyalin & nempel ngiwa lan nengen ing kirim padha persis kanggo lalu lintas mung cepet (sampeyan nindakake sing dicokot sethitik, ya iku bener, nanging sampeyan uga nyampur munggah karo pesen beda), lan sampeyan bener genuinely pengin bantuan wong ing goup facebook.

Eksperimen karo wektu lan kiriman facebook sing beda.

Aku Highly Rekomendasi sampeyan kanggo ngenteni paling 2 kanggo 5 menit antarane posting ing saben grup.

Campur!

Sampeyan mesthi ora bisa mung nyalin lan nempel postingan facebook persis padha bola-bali. Iki bisa nggawe sampeyan diblokir saka ngirim ing grup kanggo sawetara wektu.

Aku nyaranake nggawe 3 nganti 5 (utawa luwih) iklan kirim facebook sing beda kanggo ningkataké. Iki uga cara sing apik kanggo ngadeg metu saka wong akeh.

Siji-sijine perkara sing sampeyan durung nate dipikirake sadurunge, yaiku kasunyatan manawa sampeyan duwe akeh barang sing larang regane blog sing tansah bisa ningkataké.

Kanthi facebook iki strategi marketing sampeyan bisa tansah mromosiaken kiriman blog. Lan bener, mbukak blog dhewe online bakal menehi sampeyan kesempatan kanggo tansah duwe soko seger kanggo promosi.

Sampeyan bakal ngadeg metu langsung. Lan sampeyan bakal bisa mbangun pamirsa kanggo blog sampeyan - cukup cepet.

Sing paling apik babagan strategi pemasaran grup facebook lan blogging iki.

Aku banget nyaranake sampeyan mbangun blog dhewe, yen durung.

Promosi babagan 5 (utawa luwih) kiriman blog sing beda-beda nalika sampeyan nggawe postingan batch ing grup facebook!

Iki kudu mbantu sampeyan supaya ora kena masalah karo grup facebook.

Aku nuduhake karo sampeyan apa sing wis digunakake kanggo kula, nganti saiki. Aja bebas njupuk saranku ing kene lan nyoba dhewe karo macem-macem variasi.

Yen sampeyan promosi ing grup facebook kaya iki kanthi konsisten sampeyan bakal entuk lalu lintas. Ora mangu-mangu.

Saiki, wis super penting yen sampeyan nggarap Facebook Post kanggo grup kasebut.

Apa sing sampeyan tawarake kanggo wong ing grup facebook iki sing paling penting.

Kiriman Facebook kanggo Grup

Babagan pisanan sing kudu sampeyan lakoni yaiku cara facebook bakal maca Link / URL sampeyan.

Sampeyan pengin nggawe manawa kaca web sampeyan (sing sampeyan promosiake) duwe Gambar Thumbnail sing atraktif lan cetha, Lan salinan apik kanggo katrangan kanggo nggawe wong pengin sinau liyane.

Punika ingkang kula maksud.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Kaya sing sampeyan ngerteni, pranala kirim blogku nduweni gambar cilik sing menarik, judhul sing apik, lan deskripsi sing apik.

Facebook narik informasi iki saka URL sampeyan.

Yen sampeyan butuh bantuan babagan iki, aku menehi saran supaya sampeyan nggunakake Alat Debugger Facebook.

Alat iki, sing diwenehake dening facebook, bakal nuduhake sampeyan carane URL katon ing postingan facebook lan menehi pitutur marang kowe apa sing kudu digarap.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Ing ngisor iki sawetara data sing bisa dideleng kanggo URL saka Facebook.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Priksa manawa link sampeyan katon apik ing facebook!

Iki minangka bagéyan penting saka strategi iki.

Sampeyan kudu masang gambar cilik menyang link sampeyan.

Ukuran sing disaranake yaiku 1200 x 630 piksel.

Aku nggunakake Photoshop kanggo nggawe gambar. Yen sampeyan ora duwe photoshop, sampeyan bisa nggunakake editor gambar online kayata Canva lan Pixlr.

Yen sampeyan nggunakake Platform WordPress, aku saranake sampeyan nginstal Yoast SEO Plugin. Iku salah siji sing paling free SEO plugins, ing mratelakake panemume.

Nduwe fitur kanggo mbantu sampeyan ngontrol kepiye link sampeyan bakal katon ing facebook.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Plugin SEO iki mbiyantu banget!

Aku banget nyaranake sampeyan nyoba macem-macem jinis gambar lan gaya sing cocog karo apa sing sampeyan promosiake.

Sabanjure sing kudu ditindakake yaiku Salin / Pesen kiriman facebook sampeyan.

Iki minangka bagean penting liyane saka kiriman facebook sampeyan sing pengin digarap, test, trek, Tweak, lan nambah.

Secara pribadi, aku seneng nggunakake strategi iki kanggo promosi postingan blog sing paling apik.

Aja salah, aku uga seneng promosi magnet timbal. Kaya iki bener kene.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Ayo kula ujar manawa aku seneng promosi loro-lorone, kiriman blog sing paling epik lan magnet timbal sing paling apik.

Rong jinis kiriman facebook iki bisa digunakake kanthi apik karo wong-wong ing grup facebook kasebut.

Nanging ing kene ana pikiran sing menarik ....

Yen kirim blog sampeyan uga-optimized kanggo njupuk timbal (kaya mesthine), bisa uga tumindak minangka Kaca Squeeze / Capture Page.

Napa sampeyan pengin promosi kiriman blog sing paling apik tinimbang tawaran sampeyan ing grup facebook iki?

Jawaban iki prasaja, amarga ora akeh wong sing nindakake iki.

Dadi, sampeyan bakal ngadeg metu langsung wae!

Nalika wong liya mbanting afiliasi lan jaringan marketing saling tawar menawar.....

Sampeyan anjog karo Real VALUE!

Wong ndeleng kiriman sampeyan lan sok dong mirsani manawa sampeyan ana ing kana kanggo menehi informasi lan tips sing migunani.

Pikir iki sedhela….

Kiriman blog sampeyan menehi nilai nyata kanggo pengunjung sing ditargetake, dheweke seneng banget karo informasi sampeyan, ndeleng magnet timbal sing dikarepake…. lan BOOOM!! ... sampeyan entuk langganan anyar!

Iki minangka alasan kenapa aku seneng promosi postingan blog sing paling apik ing grup facebook kasebut. Aku entuk akeh lalu lintas saben aku nindakake lan luwih akeh aku nindakake.

Saiki…

Kuncine, kanggo njaluk wong bener klik kanggo sinau liyane, ing Salin Tulis lan Kualitas konten sampeyan.

Yen sampeyan ora ngeklik link ing kiriman facebook sampeyan, kenapa wong liya pengin?

Sijine dhewe ing sepatu target pamirsa!

Kabeh kudu katon apik banget!

Pesen ing kothak deskripsi, judhul lan deskripsi link sampeyan, lan gambar cilik.

ranging

Penting sampeyan nglacak tekan link sampeyan, analisa judhul sing sampeyan gunakake, test gambar cilik sing beda-beda, lan nggarap cara sampeyan ngirim pesen menyang target pamirsa.

Nindakake iki bakal mbantu sampeyan sinau apa sing paling apik lan apa sing ora, kanthi suwe.

Priksa manawa kiriman blog sampeyan duwe nilai gedhe kanggo target pamirsa.

Yen kiriman blog sampeyan umum lan ora ngrampungake masalah tartamtu ing niche sampeyan, strategi iki ora bakal bisa digunakake kanggo sampeyan.

Mimpin kanthi REAL VALUE lan liyane bakal tiba ing papan kanthi alami.

Wektu paling apik kanggo ngirim ing Facebook

Aku wis nindakake riset kanggo sinau wektu paling apik kanggo ngirim ing facebook ing USA.

Apa sing pengin sampeyan lakoni yaiku mriksa kabeh data iki lan rencanakake kiriman grup facebook sampeyan. Elinga kanggo nglacak kabeh supaya sampeyan miwiti sinau apa sing paling apik kanggo sampeyan.

Ing ngisor iki sawetara statistik kanggo mbantu sampeyan.

Digawa menyang sampeyan thanks kanggo coschedule.com

Digawa menyang sampeyan thanks kanggo coschedule.com

Data iki digawa menyang sampeyan thanks kanggo coschedule.com


Sehat-sehat.

Ayo nggawe rekap cepet babagan strategi pemasaran grup facebook ing kene.

Punika rencana ing gambar prasaja.

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan

Nglampahi watara jam (utawa suwene sampeyan pengin) mromosiaken ing grup facebook cara aku mulang sampeyan kene, lan nonton lalu lintas sampeyan tuwuh.

Elingi: Sampeyan pengin promosi 3 nganti 5 (utawa luwih) kiriman blog epik sing beda saben wektu.

Strategi pemasaran facebook iki prasaja. Sapa wae bisa ngetrapake iki lan miwiti entuk lalu lintas kanthi cepet.

Nanging sampeyan kudu nambah strategi iki menyang rutin marketing.

Iku konsistensi saka tumindak sing perlu sing bakal entuk asil.

Yen sampeyan ora bisa, iki ora bakal bisa. Sesederhana kuwi kancaku.

Kanggo sampeyan

Apa pendapat sampeyan babagan strategi pemasaran iki?

Apa sampeyan promosi ing grup facebook? Apa sampeyan bisa nuduhake pengalaman lan asil, nganti saiki? Aku seneng krungu saka sampeyan lan tips utawa pitakonan tambahan sing sampeyan duwe!

Nyebar katresnan

Yen sampeyan ngerti wong sing bisa entuk manfaat saka informasi iki, mangga bareng karo dheweke. Aku ngormati kabeh dhukungan sampeyan.


Carane Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook. Sinau Strategi Rahasiaku!


 

Cara Entuk Lalu Lintas saka Grup Facebook - Nggunakake Facebook kanggo Nyopir Lalu Lintas menyang Situs Web Sampeyan by

Ngenteni!
Sinau Rahasia Nomer Siji Kanggo Mbangun Dhaptar Email & Nggawe Dhuwit!

Unduh eBook - GRATIS! | Klik kene |