Paling Keri Dianyari tanggal 30 Juli 2022 dening Freddy GC

Pracaya utawa ora, marketing email minangka taktik sing paling disenengi para blogger sing ora ditindakake sadurunge.

Supaya adil, nggawe formulir ndhaptar email lan nggawe dhaptar bisa uga ora penting kaya mbangun strategi konten, nyusun tanggalan editorial, utawa apa wae sing dilindhungi dening situs sumber daya blog kaya FirstSiteGuide lan liya-liyane.

Nanging, ndeleng pangembangan blog saka perspektif marketing, mbangun mailing list wiwit dina pisanan minangka perkara sing paling cerdas lan paling efisien sing bisa ditindakake kanggo blog sampeyan.

Cara Nggunakake Pemasaran Email kanggo Ngapikake Kinerja Blog

Pemasaran email minangka cara sing apik kanggo ngarahake lalu lintas menyang blog lan promosi layanan iklan produk kanthi pangarep-arep bisa ngowahi pelanggan dadi pelanggan.

Kanthi strategi sing tepat kanggo blog sampeyan, sampeyan bisa entuk perkara kasebut.

Nanging, sadurunge kita njaluk menyang kaluwihan saka marketing email, kita kudu ngrembug babagan carane sampeyan bisa nggawe rencana sing bakal ngidini sampeyan mbangun mailing list lan ngirim email sing efektif kanggo pelanggan sampeyan.

Kanggo mbantu sampeyan nemokake solusi sing bisa digunakake kanggo masalah iki, ing ngisor iki ana tips lan saran carane sampeyan bisa nyedhaki marketing email kanggo entuk keuntungan kanggo blog sampeyan.

Kasurung pengunjung kanggo ndhaptar

Iki minangka langkah paling penting ing marketing email.

Sampeyan kudu golek cara sing efektif kanggo njaluk wong mlebu menyang mailing list supaya bisa nglakokake kampanye email ing wiwitan.

Ana akeh pribadi metu ana kanggo mbantu sampeyan entuk luwih akeh pelanggan ing blog sampeyan. Salah sijine yaiku SumoMe.

Cara Nggunakake Pemasaran Email kanggo Ngapikake Kinerja Blog

Nduwe fitur bangunan dhaptar sing ngidini sampeyan nyetel formulir ing ndhuwur kaca (Smart Bar), ing pojok ngisor kaca nalika nggulung nganti pungkasan (Gulung dipicu), utawa fades ing tengah layar (List Builder). ).

Nyoba saben siji lan temokake endi ing antarane sing ngasilake paling akeh, supaya sampeyan bisa nggawe strategi sing luwih apik ing saben kanggo ngarahake luwih akeh.

Mbangun landing page

Ngembangake a landing page, minangka praktik umum, mbantu sampeyan ora mung nggawe kaca khusus kanggo nyengkuyung pengunjung supaya nindakake tumindak sing dikarepake (sing, ing kasus iki, mlebu menyang dhaptar email sampeyan), nanging uga entuk peringkat kaca ing asil panelusuran kanggo pilihan sampeyan. tembung kunci.


Tetep ana!
Apa Sampeyan Kepengin Sinau Rahasia Nomer Siji Kanggo Mbangun Dhaptar Email & Nggawe Dhuwit?

Unduh eBook - GRATIS! | Klik kene |

Nggawe kaca kebangkrutan bisa uga angel kanggo wong sing ora duwe pengalaman HTML.

Yen ngono, sampeyan bisa nggunakake panyipta landing page kanggo mbantu non-desainer nggawe kaca sing menarik kanggo nyengkuyung ndhaptar email kanthi nyeret lan nyelehake unsur menyang kaca.

Promosi kiriman paling anyar sampeyan

Sawise sampeyan entuk jumlah pelanggan sing akeh, sampeyan bisa miwiti ngembangake kampanye email sing ngidini sampeyan promosi paling anyar. kiriman ing blog sampeyan.

Nggunakake alat marketing email kaya MailChimp, Aweber, lan GetResponse, kanggo sawetara jeneng, bakal mbantu sampeyan ngirim buletin kanthi rutin sing promosi blog.

Sadurunge njaluk sikilmu udan karo piranti iki, Nanging, sampeyan kudu mirsani ing praktik paling apik kanggo ngeculake kampanye email kanggo kiriman blog sampeyan.

Nindakake survey

Saliyane promosi konten sampeyan nggunakake marketing email, sampeyan bisa entuk wawasan kanggo pelanggan babagan konten sing pengin digawe lan diterbitake ing blog sampeyan.

Salah sawijining cara kanggo nindakake iki yaiku nglakokake survey menyang wong ing sampeyan dhaftar email.

Pisanan, nyiyapake survey nggunakake Survey Monkey utawa panyipta survey sing disenengi.

Nggawe dhaptar pitakonan sing takon sing paling apik isi sing wis diwaca ing blog sampeyan, jinis konten sing pengin dideleng luwih utawa kurang saka blog sampeyan, lan pitakonan liyane sing ana gandhengane karo pitakonan iki.

Gagasan ing kene yaiku mine informasi saka pelanggan sing melu babagan jinis konten sing pengin diwaca luwih akeh saka sampeyan.

Sawise sampeyan nerbitake survey kasebut, informasikake dhaptar mailing sampeyan supaya entuk wektu kanggo ngisi survey.

Kanggo nambah kemungkinan pelanggan sampeyan ngisi survey, sampeyan bisa ngirim hadiah gratis sing bakal diapresiasi saka sampeyan (panduan ebook, sumber daya, utawa barang digital liyane).

Salamake dhaptar sampeyan sajrone acara khusus!

Cara Nggunakake Pemasaran Email kanggo Ngapikake Kinerja Blog

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggawe kesan sing ora bisa ditindakake kanggo pelanggan yaiku nganggep dheweke kaya wong sing sejatine.

Tinimbang ngobong wong-wong mau kanthi terus-terusan ngirim buletin babagan blog sampeyan, gunakake wektu kanggo ngirim buletin menyang sing ngrayakake ulang tahun utawa tonggak sejarah liyane ing urip.

Sampeyan bisa nindakake iki kanthi nyakup lapangan ulang tahun ing formulir ndhaptar. Pengunjung bisa milih ngisi lapangan utawa ora.

Yen dheweke ngisi bagean iki, kirimake buletin sing menehi salam nalika ulang tahun.

Kajaba saka salam, uncalan sawetara gratis kaya kiriman eksklusif, salinan ebook sing sampeyan tulis, utawa diskon kanggo produk utawa layanan sampeyan.

Kanthi cara iki, sampeyan bisa menehi jembar kanggo hubungan online sampeyan ora mung minangka pemilik situs pelanggan, nanging minangka wong sing urip.

pikirane final

Blogging ora mung babagan nulis lan nerbitake konten, nanging uga nggawe sambungan karo pembaca, utamane yen sampeyan kalebu marketing email ing strategi sakabehe.

Tip sing kasebut kudu mbantu sampeyan ngembangake dhaptar email lan nggunakake dhaptar kasebut kanggo ngoptimalake pengalaman blog sampeyan.

Cara Nggunakake Pemasaran Email kanggo Ngapikake Kinerja Blog by

Ngenteni!
Sinau Rahasia Nomer Siji Kanggo Mbangun Dhaptar Email & Nggawe Dhuwit!

Unduh eBook - GRATIS! | Klik kene |