Katentuan Pangginaan supados langkung

Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung, mungkasi nggunakake situs langsung!

Kanthi nggunakake situs iki, sampeyan menehi tandha Persetujuan lan Persetujuan kanggo Katentuan Panggunaan iki. Yen sampeyan ora setuju karo Katentuan Pangginaan supados langkung, aja nggunakake situs.

Watesan panggunaan Bahan

Materi ing situs web iki Hak Cipta lan kabeh hak dilindhungi undhang-undhang. Teks, grafis, basis data, kode HTML, lan properti intelektual liyane dilindhungi dening Undang-undang Hak Cipta AS lan Internasional, lan ora bisa disalin, dicithak ulang, diterbitake, direkayasa ulang, diterjemahake, di-host, utawa disebarake kanthi cara apa wae tanpa ijin sing jelas. Kabeh merek dagang ing situs iki minangka merek dagang saka Internetmarketingblog101.com utawa pamilik liyane sing digunakake kanthi ijin.

Kepemilikan, Lisensi, lan Panggunaan Database

Internetmarketingblog101.com njamin, lan sampeyan nampa, yen Internetmarketingblog101.com minangka pemilik hak cipta saka Database Links menyang artikel lan sumber daya sing kasedhiya saka wektu kanggo wektu liwat http://www.internetmarketingblog101.com. Internetmarketingblog101.com lan kontributor nduweni kabeh hak lan ora ana hak properti intelektual sing diwenehake dening persetujuan iki.

Internetmarketingblog101.com menehi sampeyan lisensi non-eksklusif, ora bisa ditransfer kanggo nggunakake database (e) sing bisa diakses sampeyan miturut Sarat lan Ketentuan iki. Basis data mung bisa digunakake kanggo ndeleng informasi utawa ngekstrak informasi nganti diterangake ing ngisor iki. Sampeyan setuju nggunakake informasi sing dipikolehi saka database Internetmarketingblog101.com mung kanggo panggunaan pribadi utawa kanggo tujuan internal omah utawa bisnis sampeyan, yen ora adol utawa nglanggar informasi, lan ora ana alesan utawa ijin kanggo diterbitake, dicithak. , diundhuh, dikirim, disebarake, direkayasa ulang, utawa direproduksi ing sembarang bagean saka basis data (apa langsung utawa ing wangun condensed, selektif utawa tabulated) apa kanggo adol meneh, republishing, redistribution, ndeleng, utawa liya.

Nanging, sampeyan bisa uga sok-sok ngundhuh utawa nyithak kaca informasi sing wis dipilih kanthi individu, kanggo nyukupi kabutuhan tartamtu sing bisa dingerteni kanggo informasi sing mung kanggo panggunaan pribadi, utawa mung digunakake ing bisnis sampeyan, ing basis rahasia. Sampeyan bisa nggawe jumlah winates duplikat saka output apa wae, ing wangun sing bisa diwaca mesin utawa hard copy, sing bisa uga cukup kanggo tujuan kasebut. Ora ana apa-apa ing kene sing menehi wewenang kanggo nggawe database, direktori utawa publikasi hard copy utawa saka database, apa kanggo distribusi utawa panggunaan internal utawa eksternal.

Tanggung Jawab

Materi ing situs iki diwenehake "kaya apa" lan tanpa jaminan apa wae kanthi nyata utawa diwenehake. Internetmarketingblog101.com nolak kabeh jaminan, nyata utawa tersirat, kalebu, nanging ora winates, jaminan tersirat babagan perdagangan lan kebugaran kanggo tujuan tartamtu. Internetmarketingblog101.com ora njamin yen fungsi sing ana ing bahan kasebut ora bakal diganggu utawa ora ana kesalahan, cacat bakal didandani, utawa situs iki utawa server sing kasedhiya bebas virus utawa komponen mbebayani liyane. Internetmarketingblog101.com ora njamin utawa nggawe perwakilan babagan panggunaan utawa asil panggunaan materi ing situs iki babagan akurasi, akurasi, linuwih, utawa liya-liyane. Sampeyan (lan ora Internetmarketingblog101.com nganggep kabeh biaya layanan, ndandani, utawa koreksi sing dibutuhake. Hukum sing ditrapake bisa uga ora ngidini pengecualian jaminan sing diwenehake, mula pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan.

Ing kahanan apa wae, kalebu, nanging ora diwatesi, kelalaian, Internetmarketingblog101.com bakal tanggung jawab kanggo karusakan khusus utawa konsekuensial sing disebabake saka panggunaan, utawa ora bisa nggunakake, materi ing situs iki, sanajan Internetmarketingblog101.com utawa wakil sah Internetmarketingblog101.com wis menehi saran babagan kemungkinan kerusakan kasebut. Hukum sing ditrapake bisa uga ora ngidini watesan utawa pengecualian tanggung jawab utawa kerusakan insidental utawa konsekuensial, mula watesan utawa pengecualian ing ndhuwur bisa uga ora ditrapake kanggo sampeyan. Ora ana tanggung jawab total Internetmarketingblog101.com marang sampeyan kanggo kabeh kerusakan, kerugian, lan panyebab tumindak (apa ing kontrak, tort, kalebu nanging ora diwatesi, kelalaian utawa liya-liyane) ngluwihi jumlah sing sampeyan bayar, yen ana, kanggo ngakses situs iki.

Kasunyatan lan informasi ing situs web iki dipercaya akurat nalika dilebokake ing situs web kasebut. Owah-owahan bisa ditindakake sawayah-wayah tanpa kabar sadurunge. Kabeh data sing kasedhiya ing situs web iki mung digunakake kanggo tujuan informasi. Informasi sing ana ing situs web iki lan kaca-kaca ing, ora dimaksudak├ę kanggo nyedhiyani legal tartamtu, financial utawa tax saran, utawa saran liyane, apa wae, kanggo individu utawa perusahaan lan ora kudu gumantung ing babagan. Layanan sing diterangake ing situs web iki mung ditawakake ing yurisdiksi sing bisa ditawakake kanthi sah. Informasi sing disedhiyakake ing situs web kita ora kabeh-kalebu, lan diwatesi kanggo informasi sing kasedhiya kanggo Internetmarketingblog101.com lan informasi kasebut ora kudu diandelake minangka kabeh-kalebu utawa akurat.

Pranala lan Tandha

Pamilik situs iki ora kudu afiliasi karo situs sing bisa disambung menyang situs iki lan ora tanggung jawab kanggo isine. Situs sing disambung mung kanggo penak lan sampeyan ngakses kanthi resiko dhewe. Pranala menyang situs web liyane utawa referensi menyang produk, layanan, utawa publikasi liyane saka Internetmarketingblog101.com lan anak perusahaan lan afiliasi ing situs web iki, ora nyatakake endorsement utawa persetujuan situs web, produk, layanan utawa publikasi kasebut dening Internetmarketingblog101.com utawa situs web kasebut. anak perusahaan lan afiliasi.

Jeneng tartamtu, grafis, logo, lambang, desain, tembung, judhul utawa frase ing situs web iki bisa uga minangka jeneng dagang, merek dagang utawa merek layanan Internetmarketingblog101.com utawa entitas liyane. Tampilan merek dagang ing situs web iki ora ateges manawa lisensi apa wae wis diwenehake. Sembarang undhuhan ora sah, transmisi maneh, utawa nyalin modifikasi merek dagang lan/utawa isi ing kene bisa uga nglanggar merek dagang hukum umum federal lan/utawa undang-undang hak cipta lan bisa tundhuk marang mesin fotokopi kanggo tumindak legal.

Rahasia Kode, Sandi lan Informasi

Sampeyan setuju kanggo nganggep kode Pelanggan, jeneng pangguna, ID pangguna, utawa tembung sandhi sing bisa ditampa saka Internetmarketingblog101.com, lan kabeh informasi sing bisa diakses liwat wilayah sing dilindhungi sandhi ing situs web Internetmarketingblog101.com lan bakal ora nyebabake utawa ngidini informasi kasebut disampekake, disalin utawa diungkapake marang wong liya.

Barang Legal liyane

Katentuan Pangginaan supados langkung bakal ditrapake kanggo saben akses menyang http://www.internetmarketingblog101.com. Internetmarketingblog101.com nduweni hak kanggo ngetokake revisi kanggo Katentuan Pangginaan supados langkung kanthi nerbitake versi revisi dokumen iki ing situs iki: versi kasebut banjur bakal ditrapake kanggo kabeh panggunaan sampeyan sawise tanggal publikasi. Saben akses informasi saka Internetmarketingblog101.com bakal dadi transaksi diskrit sing kapisah adhedhasar syarat-syarat sing ana.

Katentuan Pangginaan supados langkung lan lisensi sing diwenehake bisa uga ora ditugasake utawa dilebokake dening Sampeyan tanpa persetujuan tertulis saka Internetmarketingblog101.com sadurunge.

Katentuan Pangginaan supados langkung diatur dening, ditegesi lan dileksanakake miturut hukum ing Washington DC, Amerika Serikat, minangka diterapake kanggo persetujuan mlebu lan bakal dileksanakake tanggung ing yurisdiksi kuwi.

Yen sampeyan duwe cara apa wae nglanggar utawa ngancam bakal nglanggar Internetmarketingblog101.com lan/utawa hak properti intelektual afiliasi, Internetmarketingblog101.com lan/utawa afiliasi bisa njaluk injunctive utawa relief liyane sing cocog ing pengadilan negara bagian utawa federal ing Negara. saka Washington DC, Amerika Serikat, lan sampeyan setuju kanggo yurisdiksi eksklusif lan panggonan ing pengadilan kuwi.

Sengketa liyane bakal dirampungake kaya ing ngisor iki:

Yen ana regejegan ing persetujuan iki, kita setuju kanggo nyoba kanggo mutusake masalah karo bantuan saka mediator bebarengan sarujuk ing lokasi ing ngisor iki: Washington DC, Amerika Serikat. Sembarang biaya lan biaya liyane saka biaya pengacara sing digandhengake karo mediasi bakal dituduhake kanthi merata dening saben kita.

Yen mbuktekaken mokal kanggo teka ing solusi bebarengan marem liwat mediasi, kita setuju kanggo ngirim regejegan kanggo naleni arbitrase ing lokasi ing ngisor iki: Washington DC, Amerika Serikat, miturut aturan saka American Arbitration Association. Paukuman marang penghargaan sing diwenehake dening arbitrase bisa ditindakake ing pengadilan apa wae sing nduweni wewenang kanggo nglakoni.

Yen ana pranata saka persetujuan iki ora sah utawa ora bisa dileksanakake kabeh utawa sebagean, pranata liyane saka Agreement iki ora bakal kena pengaruh. 

Nggon mandeg

Persetujuan Katentuan Pangginaan supados langkung efektif nganti dipungkasi dening salah siji pihak. Sampeyan bisa mungkasi persetujuan iki sawayah-wayah kanthi ngrusak kabeh materi sing dipikolehi saka situs lan kabeh situs http://www.internetmarketingblog101.com lan kabeh dokumentasi sing gegandhengan lan kabeh salinan lan instalasi kasebut, apa digawe miturut syarat-syarat persetujuan iki utawa yen ora. Persetujuan iki bakal langsung mandheg tanpa kabar ing Internetmarketingblog101.com dhewe, yen sampeyan gagal netepi syarat utawa pranata persetujuan iki. Sawise mandap, sampeyan kudu numpes kabeh bahan sing dipikolehi saka situs iki lan sembarang lan kabeh situs http://www.internetmarketingblog101.com liyane lan kabeh salinan, apa digawe miturut syarat-syarat persetujuan iki utawa liyane.