Paling Keri Dianyari tanggal 23 Juni 2022 dening Freddy GC

Desain UX (pengalaman pangguna). lan keslametan rong konsep sing sampeyan bisa mikir duwe tumpang tindih.

Sawise kabeh, desain UX utamane prihatin kanggo nggawe interaksi sing lancar ing antarane pangguna lan produk, dene kelestarian yaiku babagan nyukupi kabutuhan saiki tanpa kompromi kemampuan generasi mbesuk kanggo ketemu.

Kepiye Desain UX Bisa Mbantu Mbangun Masa Depan Sustainable

Kepiye carane bisa ana hubungane?

Lan kepiye carane mantan bisa mbantu entuk sing terakhir?

Ya, ing jagad sing luwih sadar lingkungan lan sosial (kesadaran sing rada tambah amarga pandemi global lan warta krisis iklim sing terus-terusan), desainer UX situs web bisa dadi juara kelestarian kanthi macem-macem cara.

Ing taun-taun pungkasan, istilah kasebut UX ijo wis muncul kanggo njlèntrèhaké praktik nempatake kelestarian ing ngarep strategi UX.

Nanging kepiye carane desain UX bisa mbantu nggawe masa depan sing lestari?

Kita bakal nliti sawetara cara ing artikel iki.

Kanthi mikir 'mobile-first'

dina iki, meh 55% lalu lintas internet teka saka piranti seluler (ing pasar sing luwih gumantung seluler kayata Afrika lan Asia, persentase iki malah luwih dhuwur) dadi ana luwih saka siji alasan kanggo fokus ing pengalaman seluler dhisik nalika ngrancang UX sampeyan.

Aside saka biaya murah lan nomer tambah saka kesempatan marketing sing teka karo seluler panggunaan, ana kaluwihan kelestarian sing ora bisa dipungkiri kanggo nyengkuyung luwih akeh pangguna supaya bisa sesambungan karo situs sampeyan liwat seluler utawa app: saben kaca dimuat, energi dikonsumsi, lan interaksi sing disederhanakake karo piranti seluler bisa mbantu nyuda iki.

Pengalaman seluler dirancang kanggo disederhanakake, kanthi tata letak sing disederhanakake, wektu loading luwih cepet, lan mung fokus ing fungsi penting, nyuda konsumsi energi sing ana gandhengane karo saben interaksi pangguna.

Asring kanthi antarmuka sing luwih gampang digunakake (yen dibandhingake karo desktop utawa laptop, contone), interaksi seluler cenderung luwih cepet, kanthi klik luwih sithik, kunjungan kaca luwih sithik, lan checkout cepet. proses ngurangi wektu lan sumber daya sing njaluk dipangan ngunggah konten.

Kanthi ngrancang pengalaman panganggo karo mobile ing atine, sampeyan ora mung mangsa-proofing marang basis pangguna tambah mobile-sentris, nanging sampeyan prioritizing kelestarian dening nyengkuyung interaksi kurang energi-draining.

Kanthi nyilikake interaksi pangguna

Akeh sing nganggep kunci keterlibatan pangguna yaiku njaga pengunjung ing situs web luwih suwe, nanging ora mesthi kedadeyan kasebut (ing wektu ing kaca metrik ing Google Analytics saiki katon rada ketinggalan jaman).

Kunjungan lengkap kanthi jumlah tampilan kaca sing akeh bisa uga nuduhake pangguna sing berjuang kanggo nemokake apa sing digoleki.

Iki uga sababe tingkat bouncing metrik punika questionably migunani.

Yen sampeyan teka, golek a landing page sing sampurna nepaki kabutuhan, banjur ninggalake sanalika sawise, kang bisa misinterpreted minangka tandha saka kaca ala.

Salajengipun, yen kita nyengkuyung pangguna supaya nglampahi wektu luwih akeh ing situs kita (ngunjungi luwih akeh kaca lan ngemot luwih akeh konten), kita bisa nambah energi sing dikonsumsi saben pangguna sesambungan karo kita.

Nalika kita mesthi pengin pangguna kita melu lan sesambungan karo isi kita, kita uga pengin dheweke bisa navigasi konten kasebut kanthi lancar, supaya bisa kanthi cepet lan gampang nemokake solusi sing digoleki.

Yen pengalaman pangguna rumit banget, pangguna bakal mbuwang luwih akeh wektu trawling liwat kaca ing situs sampeyan, nambah beban akeh kaca.

Kanthi ngrancang perjalanan pelanggan sing lancar, ngembangake tata letak kaca sing prasaja, lan mbangun menu navigasi sing jelas lan intuisi, pangguna bisa kanthi teoritis navigasi menyang solusi kanthi nggunakake klik sing luwih sithik, tegese interaksi bakal luwih migunani. lan kurang energi-akeh.

Kanthi ningkatake efisiensi komputasi

Kita wis ndemek wektu mbukak kaca minangka faktor kunci, nanging ana sawetara unsur sing ana gandhengane karo kinerja situs sing bisa mbantu nggawe lingkungan browsing sing luwih lestari kanggo pangguna sampeyan.

Kinerja situs sampeyan asring dadi bedane sing jelas antarane pengalaman pangguna sing efektif lan ora cocog (amarga wektu loading sing alon utawa URL sing rusak bisa nyebabake pangguna ninggalake kunjungan kasebut), nanging situs sing dioptimalake banget uga bisa nyuda energi sing dibuwang nalika pangguna sesambungan, minangka kaping mbukak suda lan fungsi sing streamlined.

Nggunakake alat kaya GTMetrix kanggo ngevaluasi kacepetan situs lan menehi kelas kinerja sakabèhé bakal mbantu sampeyan fokus ing kinerja situs lan ngoptimalake yen perlu.

Lan yen sampeyan isih mlaku ing server lokal, pindhah menyang solusi hosting platform-as-a-service sing bisa diukur kaya Langgeng bakal nyedhiyakake perbaikan kelestarian sing gedhe amarga efisiensi infrastruktur awan sing luwih gedhe (sing bisa nyuda emisi karbon. nganti 88%).

Wiwit awan uga ngirim utama kinerja dandan, iku langkah gampang kanggo nggawe.

Banjur ana masalah babagan jumlah data sing sampeyan gunakake utawa digunakake.

Apa sampeyan nyimpen data cache luwih akeh tinimbang sing dibutuhake?

Pira papan kanggo njaga file sing arang digunakake (yen tau) digunakake?

Apa ana sisa kode ing sumber situs web sampeyan sing bakal dilebokake ing saben kaca tanpa nggawe bedane sing katon?

Potong lemak ing ngendi wae.

Kanthi ngleksanakake rancangan 'mindful'

Desain sing eling bisa uga kaya konsep sing longgar, nanging nyengkuyung mindfulness liwat UX bisa dadi penting kanggo ningkatake kelestarian.

Ing UX, desain mindful babagan nemokake titik manis ing antarane perhatian lan kesadaran, supaya pangguna bisa melu konten sampeyan nalika isih 'saiki'.

Contone, yen pangguna wis terpaku ing smartphone lan terus-terusan nggulung liwat app utawa a media sosial feed, iki bisa uga dideleng minangka lack of mindfulness (ora kudu interaksi sehat antarane pangguna lan piranti).

Apa maneh, bisa uga interaksi sing dawa nanging tanpa tujuan iki nyebabake bandwidth sing ora perlu amarga konten konten sing terus-terusan.

Amarga iki, nalika keterlibatan pangguna minangka tujuan utama desainer UX, kita pengin nyengkuyung interaksi sing luwih sehat (lan luwih produktif) karo situs web lan aplikasi kita - ora mung kanggo kelestarian nanging kanggo keuntungan sing jelas kanggo kesehatan fisik lan mental kita. .

Rata-rata wong ndemek telpon liwat 2,600 kaping dina, supaya break saka 'layar wektu' saben saiki lan maneh menehi saran, ora mung kanggo kasurung liyane olahraga ruangan nanging luwih interaksi adhep-adhepan; uga bisa mbantu nambah turu lan, mulane, swasana ati kita.

Lan yen kita nyengkuyung interaksi kanthi ati-ati liwat desain UX (lan mulane nyuda wektu kanggo nggulung kaca), kita uga bisa nyuda konsumsi energi piranti kita.

Kanthi promosi kelestarian liwat konten

Kita wis fokus nganti saiki ing aspek sing luwih teknis saka strategi UX sampeyan, nanging aja lali yen konten sampeyan dhewe minangka sumber daya sing ora ana regane nalika promosi kelestarian ing situs web sampeyan.

Nalika tujuan utama konten sampeyan yaiku kanggo melu lan menehi inspirasi, elinga yen sampeyan uga duwe kesempatan kanggo ngajari pamirsa.

Yen merek sampeyan nduweni kelestarian minangka pilar kunci strategi (lan sampeyan melu inisiatif kelestarian kayata nggunakake bahan utawa bahan sing ora mbebayani, nggarap pemasok lokal, nggunakake kemasan sing bisa didaur ulang, utawa ndhukung panyebab lingkungan) aja wedi. bengok-bengok.

Njupuk produsen sandhangan ruangan Patagonia, contone, merek wis njupuk kanggo nyorot inisiatif lingkungan ing isi kanggo nampilake prasetya kanggo kelestarian, kaya program Worn Wear.

Wear Wear nyengkuyung ndandani lan nggunakake maneh sandhangan kanggo nyuda sampah, lan sandhangane digawe nggunakake praktik organik.

Pendekatan iki ora mung mbangun kapercayan kanthi nyengkuyung para pelanggan sing sadar lingkungan supaya tuku merek kasebut, nanging uga ngajari pengunjung situs web babagan pentinge praktik sing lestari, nggawe perusahaan dadi sekutu utama ing perang nglawan krisis iklim sing bakal teka.

Bungkus kasebut

Kanggo nyimpulake, jelas yen konsep desain lan kelestarian UX ora adoh kaya sing dikira.

Kanthi nyengkuyung interaksi sing luwih sehat lan lancar karo situs web lan aplikasi kita (lan kanthi promosi kelestarian ing konten kita), strategi desain UX sing dipimpin kelestarian bisa mbantu nyuda konsumsi energi lan ngajari para konsumen supaya nggawe pilihan sing luwih lestari.

Kepiye Desain UX Bisa Mbantu Mbangun Masa Depan Sustainable by