Apa sampeyan berjuang kanggo entuk luwih akeh pengunjung saka mesin telusur menyang situs sampeyan?

Apa sampeyan kepingin weruh kenapa situs sampeyan ora entuk lalu lintas sing cukup sanajan sawise ngirim konten sing berkualitas?

Yen sampeyan mangsuli pitakon apa wae: sampeyan ora nindakake riset kunci ing kabeh utawa nindakake kabeh salah.

Riset tembung kunci minangka KUNCI kanggo entuk lalu lintas luwih akeh saka mesin telusur kaya Google.

Sampeyan kudu target tembung kunci LONG TAIL yen sampeyan pengin asil sing luwih apik kanthi cepet.

Semono uga kita nambah lalu lintas panelusuran blog kita dening 15% mung 30 dina.

Yen sampeyan kepengin nambah lalu lintas telusuran nggunakake tembung kunci buntut sing dawa, sampeyan kudu entuk akses menyang alat riset tembung kunci sing tepat.

Sayange, ana akeh banget alat kanggo nindakake riset tembung kunci buntut sing dawa nanging ing ngisor iki dhaptar alat gratis sing dipilih kanthi gampang kanggo nemokake tembung kunci buntut sing dawa.

5 alat gratis paling apik kanggo nemokake tembung kunci buntut kanthi cepet

Top 5 Piranti Gratis Kanggo Nindakake Riset Kata Kunci Long Buntut Ing Meh Saben Industri

Ing ngisor iki sawetara alat favoritku (padha bebas digunakake) kanggo nemokake tembung kunci buntut sing dawa kanggo SEO.

#1. Perencana tembung kunci Google

Tangan mudhun, Google Keyword Planner minangka alat favorit #1 kanggo 90% blogger.

Yen sampeyan miwiti situs anyar, Google keyword planner bisa dadi alat sing apik kanggo miwiti riset tembung kunci.

Kanthi nggunakake alat iki, sampeyan bakal entuk saran langsung saka Google yaiku mesin telusur sing pengin dituju.

Pros:

  • Alat riset tembung kunci GRATIS sing paling apik. Iku alat sing apik, utamane kanggo pamula.
  • Arang banget gampang digunakake.
  • Nyedhiyakake ton gagasan tembung kunci.
  • Iki nyedhiyakake volume telusuran saben wulan kanggo tembung kunci apa wae

cons:

  • AdWords ngilangi data kanggo bias pengiklan menyang tembung kunci tartamtu.
  • Digunakake meh kabeh wong amarga popularitase. Sanajan sampeyan nemokake tembung kunci kompetitif sing murah, sampeyan isih kudu ngupayakake upaya ekstra.
  • Ora akurat kaya alat premium liyane kayata SEMrush, Ahrefs lsp

#2. KWFinder

Pengin golek tembung kunci buntut dawa kanthi kompetisi sing sithik?

KWFinder punika sampurna alat kanggo wiwitan kanggo nindakake riset tembung kunci long-tail.

Apa sing dakkarepake babagan alat iki yaiku menehi asil cepet kanthi TON gagasan tembung kunci buntut sing dawa.

Pros:

  • Iki nyedhiyakake asil SERP Google kanthi metrik SEO penting kaya Domain Authority (DA), Page Authority (PA), informasi backlink.
  • Iki menehi dhaptar tembung kunci buntut sing dawa kanggo tembung kunci sing diwenehake kalebu volume telusuran.
  • Iku uga nuduhake domain apa sing ditargetake kanggo tembung kunci apa.
  • Iku nuduhake tembung kunci buntut dawa sing ora bisa ditemokake pesaing sampeyan.

cons:

  • Sampeyan mung bisa nggoleki 3 tembung kunci saben dina (kanthi alat gratis).

#3. Keywordtool.io

Iki menehi saran khusus kanggo niche sing diarani pangguna.

Iki nggunakake fitur sing diarani "Google autocomplete".

Cukup menehi tembung kunci saka niche sampeyan lan bakal menehi saran tembung kunci buntut sing cocog.

Yen sampeyan nggunakake Google keyword planner kanggo riset tembung kunci, luwih becik nggunakake keywordtool.io uga.

Amarga alat kunci iki njupuk tembung kunci buntut sing nguntungake ing ngendi Google keyword planner dirancang kanggo pengiklan.

Sampeyan bisa uga wis ngerti babagan alat saran Google, ta?

Nalika sampeyan nggulung mudhun menyang ngisor asil panelusuran Google, sampeyan bakal nemokake bagean "Telusuran sing ana gandhengane karo ...".

Lan sampeyan ngerti, iku tambang emas kanggo entuk tembung kunci buntut sing dawa.

Contone, nalika sampeyan ngetik tembung kunci "Donald Trump", ing pungkasan asil panelusuran, sampeyan bakal weruh kaya iki.

Top 5 Piranti Gratis Kanggo Nindakake Riset Kata Kunci Long Buntut Ing Meh Saben Industri

Kaya sing sampeyan deleng ing ndhuwur, sampeyan bakal nemokake akeh saran tembung kunci buntut sing migunani kanggo tembung kunci entri sampeyan.

Tembung kunci iki bisa digunakake yen sampeyan nargetake tembung kunci buntut sing dawa.

Cukup ketik tembung kunci niche sampeyan, banjur gulung menyang sisih ngisor kaca lan deleng "Telusuran sing ana gandhengane karo ..." kanggo tembung kunci kasebut. Sampeyan bakal entuk variasi campuran saka tembung kunci utama.

Njupuk asil siji saka "Telusuran sing ana gandhengane karo ..." kanggo tembung kunci kasebut lan telusuri maneh ing Google.

Baleni proses nganti sampeyan duwe dhaptar tembung kunci sing apik tenan.

Nanging ing kene, alat saran Google ora menehi ide tembung kunci sing akeh banget.

Ing kene Keywordtool.io Google menehi saran alat amarga iki minangka alternatif sing luwih apik kanggo saran tembung kunci Google lan sampeyan bisa nggoleki nganti 750 gagasan tembung kunci.

Pros:

  • Iku arang banget cepet lan gampang kanggo nggunakake.
  • Gratis kanggo 750+ saran tembung kunci pisanan. Sampeyan kudu ndhaptar versi pro kanggo mbukak kunci akeh informasi kayata volume telusuran, kompetisi.
  • Sampeyan uga bisa nemokake tembung kunci buntut sing dawa kanggo Youtube, Amazon, Bing lan toko APP.
  • Iku ing biaya terjangkau lan worth saben Penny.
  • Iku menehi asil banget akurat.

cons:

  • Jujur, aku ora nate nemoni kontra nggunakake alat iki (kajaba iku, sampeyan bisa entuk data luwih akeh kanthi versi premium).

#4. 7Search

7Search minangka alat liyane sing luar biasa sing bisa digunakake kanggo riset tembung kunci buntut sing dawa.

Ya, alat riset tembung kunci sing kurang dikenal sing umume blogger isih ora ngerti.

Nanging bisa dadi efektif banget kanggo nemokake tembung kunci buntut dawa sing kompetitif kanggo ngedongkrak panelusuran sampeyan lalu lintas.

Pindhah menyang kaca pariwara, lan ketik tembung kunci sing dipilih kanggo entuk ide tembung kunci.

Alat iki uga nampilake jumlah telusuran saben wulan kanggo tembung kunci apa wae supaya sampeyan bisa entuk ide babagan tembung kunci sing ngasilake lalu lintas paling akeh menyang blog sampeyan.

Yen sampeyan pengin ngerti lalu lintas bayar saben klik, alat iki menehi gagasan babagan jumlah sing bakal dibayar kanggo saben klik sing ana gandhengane karo tembung kunci sing sampeyan sebutake.

Pros:

  • Yen sampeyan pengin nemokake tembung kunci maksud komersial, iki minangka alat sing apik amarga menehi BPK saben tembung kunci.
  • Nggoleki tembung kunci kompetitif sing murah gampang.

cons:

  • Iki dirancang khusus kanggo pengiklan, saengga biasane bias milih tembung kunci sing gegandhengan karo iklan (saka tembung kunci informatif).
  • Sampeyan kudu nggawe akun kanggo nindakake riset tembung kunci (yen aku nggunakake mung kanggo nemokake tembung kunci, aku ora seneng nggawe akun, mesthine nyedhot wektu). Nanging ya, aku ngerti alat kasebut dirancang kanggo para pengiklan, mula ora ana sing bisa disalahake ing kene.

#5. Ubersuggest

Iku alat riset tembung kunci buntut panjang gratis sing apik.

Sampeyan bisa nggunakake alat iki kanggo ngasilake gagasan kanggo artikel tembung kunci buntut sing dawa.

Iku mbantu sampeyan brainstorming lan nemokake tembung kunci sing digoleki wong.

Kaendahan alat ubersuggest dumunung ing kesederhanaan.

Sampeyan bisa milih basa sing pengin digoleki.

Sakabèhé, nawakake 42 basa sing bisa dipilih.

Aja mung tetep nganggo aksara nalika nggoleki, menehi nomer uga. Contone, "7 panganan" utawa "7 panganan kanggo" etc.

Pros:

  • Iku alat rampung free lan ora matesi sawijining fungsi. Sampeyan bakal duwe akses tanpa watesan menyang kabeh fitur.
  • Nawakake data sing bisa dipercaya amarga narik data saka saran Google.
  • Iku luar biasa gampang kanggo nggunakake.
  • Iku menehi ton lan ton saran tembung kunci.
  • Nyedhiyakake saran tembung kunci sing relevan banget.

cons:

  • Ora bisa nindakake riset tembung kunci sing luwih maju kaya sampeyan ora bisa ndeleng volume telusuran saben wulan sing akurat kanggo tembung kunci. Ora nuduhake tingkat kompetisi sing akurat kanggo tembung kunci apa wae sing tegese ora menehi metrik telusuran.

Pikiran pungkasan babagan alat riset tembung kunci gratis ing 2018

Tembung kunci buntut sing dawa iku emas nalika nambahake sampeyan lalu lintas mesin telusuran cepet.

Sanajan sampeyan duwe situs web anyar tanpa profil backlink sing apik, sampeyan isih bisa entuk asil kaca pisanan kanthi nargetake tembung kunci buntut sing dawa.

Apa pikirane babagan alat riset tembung kunci buntut panjang gratis sing dibahas ing ndhuwur?

Apa aku ora kejawab alat favorit sampeyan?

Mangga, nuduhake pikirane ing bagean komentar ing ngisor iki.


Top 5 Piranti Gratis Kanggo Nindakake Riset Kata Kunci Long Buntut Ing Meh Saben Industri

Mangga Pin Aku! :)

Top 5 Piranti Gratis Kanggo Nindakake Riset Kata Kunci Long Buntut Ing Meh Saben Industri by