Privasi
Privasi sampeyan penting kanggo kita. Kanggo nglindhungi privasi sampeyan kanthi luwih apik, kita menehi kabar iki sing nerangake praktik informasi online lan pilihan sing bisa ditindakake babagan cara informasi dikumpulake lan digunakake. Kanggo nggawe kabar iki gampang ditemokake, kita kasedhiya ing homepage lan ing saben titik sing bisa dijaluk informasi sing bisa dingerteni.

 

Koleksi Informasi Pribadi
Nalika ngunjungi Internet Marketing Blog 101, alamat IP sing digunakake kanggo ngakses situs kasebut bakal dicathet bebarengan karo tanggal lan wektu akses. Informasi iki murni digunakake kanggo nganalisa tren, ngatur situs, nglacak gerakan pangguna lan ngumpulake informasi demografi sing amba kanggo panggunaan internal. Sing paling penting, alamat IP sing direkam ora ana hubungane karo informasi sing bisa dingerteni pribadi.

 

Pranala menyang situs web pihak katelu
Kita wis klebu pranala ing situs iki kanggo nggunakake lan referensi. Kita ora tanggung jawab kanggo kabijakan privasi ing situs web kasebut. Sampeyan kudu ngerti manawa kabijakan privasi situs kasebut bisa uga beda karo kita.

 

Owah-owahan ing Pernyataan Kebijakan iki
Isi pernyataan iki bisa diowahi sawayah-wayah, miturut kawicaksanan kita.

Yen sampeyan duwe pitakon babagan kabijakan privasi InternetMarketingBlog101.com, sampeyan bisa langsung hubungi pemilik situs iki kanthi bebas [ing] internetmarketingblog101.com

 

Dianyari pungkasan Sun, 04. Mei 2014 12:52