Paling Keri Dianyari tanggal 4 Juli 2022 dening Freddy GC

Ngasilake timbal kanthi konsisten minangka bagean paling penting kanggo mbangun tim pemasaran jaringan sing sukses.

Siapke kiriman blog sing gedhe-gedhe dina iki - kaya sing bakal kita lakoni 60 cara kanggo ngasilake lead marketing jaringan, online lan offline.

Aku ngerti carane perjuangan kanggo nyoba kanggo mimpin banget konsisten, kanggo kesempatan marketing jaringan. Aku wis ana sadurunge.

Kita kabeh miwiti saka ngeruk kene. Dadi, aku ngerti kepiye dadi wong anyar sing lengkap ing industri iki. Lan dina iki, aku bakal nulungi sampeyan.

Sadurunge miwiti, kanthi dhaptar gedhe iki, aku bakal ngomong sethithik babagan pengalamanku ing industri iki, lan uga babagan piranti sing kudu sampeyan duwe, kanggo mbantu sampeyan ngasilake timbal kanggo kesempatan marketing jaringan.

Akeh perusahaan pemasaran jaringan saiki, canggih banget. Padha nindakake akeh internet marketing lan nawakake akeh alat sing kuat kanggo mbantu sampeyan ngasilake timbal liwat internet. (luwih akeh babagan iki)

Nalika aku miwiti kerja online, lan sadurunge ngerti apa marketing jaringan, aku sinau kabeh babagan blogging lan marketing internet.

Aku miwiti online minangka blogger lan pemasar afiliasi. Aku ora ngerti apa-apa babagan pemasaran jaringan.

Kira-kira setaun lan setengah mengko, aku sinau babagan marketing jaringan, lan mikir yen pancen apik tenan !!

Dadi, amarga aku wis sinau carane ngasilake lalu lintas online, Aku ora tau dipasarake kesempatan marketing jaringan offline.

Aku nggawe timku kabeh liwat internet.

Aku nyebutake iki kanggo sampeyan amarga aku ngerti ana akeh "sekolah lawas" pemasar jaringan sing anyar banget babagan kabeh babagan pemasaran online / internet iki - lan bisa uga ora mulang sampeyan kabeh cara kanggo ngasilake lead marketing jaringan.

Ayo kula pitutur marang kowe, internet marketing dianggo. 

Lan kerjane apik banget, nanging mbutuhake wektu lan gaweyan akeh. Iku ora cara cepet kanggo recruit wong (kajaba sampeyan duwe ewu dolar kanggo muter karo).

Nanging sing bisa mlaku luwih cepet, yaiku marketing offline. (Iki ngendi pemasar jaringan sekolah lawas saiki mesem amarga dheweke ngerti persis apa sing dakkandhakake ... haha)

Nanging, marketing offline ora kanggo kabeh wong. 

Iku ora kanggo kula, ing kabeh. Aku sengit idea saka prospecting lan ngomong ing telpon, nyoba kanggo gawe uwong yakin wong.

Aku ora seneng konfrontasi, lan luwih mestekake. Kuwi dudu aku!

Aku luwih seneng kerja keras online, lan ngasilake lalu lintas lan mimpin kanthi cara kasebut. 

Saka prospek offline, lan nguber wong.

Saiki, sampeyan isih bisa nggunakake cara marketing offline kanggo lalu lintas drive, lan ngasilake timbal. Sampeyan mung kudu nindakake kanthi bener.

Piranti Sampeyan Perlu

Sampeyan kudu ngasilake akeh timbal. Konsisten banget!

Lan nalika kita ngomong babagan Leads, iki tegese Marketing Email.

Sampeyan kudu miwiti mbangun sampeyan dhaptar email. Ing tembung liyane, miwiti mbangun database email pelanggan potensial kanggo kesempatan marketing jaringan.

Mangkene alat generasi timbal sing sampeyan butuhake:

  • Magnet timah
  • Dhuwur Ngonversi Landing lan Jupuk Kaca
  • Piranti Lunak Auto-Responder (dianjurake: Aweber or getresponse)

Kanggo ndeleng alat marketing email liyane, pindhah menyang bagean alat kene.

Iki sing sampeyan butuhake kanggo marketing jaringan sekolah anyar!

Wong-wong sing mbangun jaringan tim pemasaran sawetara taun kepungkur, bisa uga ora duwe gagasan apik babagan apa iki.

Kaca panangkepan utama bisa uga dadi rapat ing omah! LOL… (ora salah)… :)

Magnet Lead Kab

Iki soko sampeyan menehi adoh, kanggo free, ijol-ijolan kanggo informasi kontak wong.

Sampeyan pengin njupuk informasi kontak pelanggan potensial.

Lan cara paling apik kanggo nindakake iku kanthi menehi wong sing penting banget kanggo ijol-ijolan informasi kasebut.

Sing meh alamat email, lan / utawa nomer telpon (yen sampeyan rencana ngedol liwat telpon).

Yen sampeyan ana ing kesempatan marketing jaringan sing nawakake produk digital, padha biasane bakal nyedhiyani sampeyan karo wesi sembrani timbal apik sampeyan bisa menehi adoh.

Yen dheweke ora menehi magnet timbal, banjur gawe dhewe. Iku ora angel. Cukup nindakake riset sing apik, nandur modal ing kawruh sampeyan (gegandhengan karo niche sampeyan), lan nggawe laporan utawa produk gratis kanggo menehi.

Sampeyan bisa sinau carane nggawe .PDF Files kene.

Dhuwur Ngonversi Landing lan Jupuk Kaca

Nggunakake panangkepan konversi dhuwur kaca lan kebangkrutan kaca penting banget kanggo entuk manfaat paling akeh saka lalu lintas sing sampeyan drive menyang wong-wong mau.

Iki minangka kaca ing ngendi sampeyan nawakake magnet timbal kanggo ijol-ijolan informasi tartamtu.

Biasane, perusahaan pemasaran jaringan bakal nyedhiyakake kaca kasebut kanthi online. Yen ora menehi sampeyan jinis kaca kasebut, aja kuwatir, ora angel digawe.

Sinau carane nggawe kaca panangkepan lan landing page sing prasaja kene.

Piranti Lunak Auto-Responder

Nalika sampeyan nyopir lalu lintas, lan njupuk email, sampeyan kudu mbangun hubungan sing apik karo anggota tim potensial sampeyan.

Cara sing apik kanggo nindakake yaiku ngirim email saben dina kanthi akeh informasi terkenal ing wong-wong mau. Iki ngendi sampeyan bakal mbutuhake piranti lunak marketing email kaya Aweber.

Aku nyaranake sampeyan ngirim email dhaptar sampeyan paling ora kaping pindho dina, saben dina. Mesthi, sampeyan bisa njupuk istirahat cendhak saka wektu kanggo wektu.

Ora ana nomer sing tepat kanggo kaping pirang-pirang sampeyan ngirim email dhaptar saben dina lan saben minggu. Sampeyan kudu nyoba dhewe lan sinau apa sing paling apik kanggo pamirsa.

Pancen peduli babagan nyambungake lan nulungi wong ing dhaptar email sampeyan.

Mimpin kanthi regane, lan ora kanthi adol.

Yen sampeyan mung ngirim adol, lan liya-liyane "Sepira nggumunake kesepakatan pemasaran jaringan sampeyan", tinimbang nuduhake kawruh sing nyata, tingkat konversi sampeyan bakal pindhah menyang lantai.

Ing tembung liyane ... .. wong bakal mandheg mbukak email sampeyan lan ngeklik pranala sampeyan, pungkasane.

Sampeyan kudu dadi wong sing duwe nilai sejati. 

Lan pancene pengin nulungi prospek kanggo nggayuh tujuane ing uripe.

Elingi; dhuwit ora mung ing dhaftar - dhuwit ana ing RELATIONSHIP sampeyan mbangun karo dhaftar!!

Nalika nerangake marketing email, iku kabeh babagan KUALITAS, ora jumlah. Aja lali sing!

Sawise sampeyan duwe kabeh alat generasi timbal iki, lan wis siyap, wektune kanggo sinau drive jumlah massive saka lalu lintas menyang kaca tangkapan sampeyan, dina.

Iki ngendi dhaftar massive iki bakal mbantu!

Nyekel cemilan amarga iki bakal dadi dawa….. :D

60 Cara Nggawe Jaringan Pemasaran Online lan Offline

Nggawe Network Marketing Leads Online

blogging

1 - Optimization Search Engine

Iki minangka seni entuk lalu lintas organik gratis online.

Ana mayuta-yuta wong nggunakake mesin telusur kanggo nggoleki informasi tartamtu. Bayangake yen sawetara ewu nemokake situs web sampeyan kanthi cara iki!

aku ngerti SEO bisa dadi bab sing sethitik banget rumit kanggo ngerti lan sinau (kanggo sawetara newbies online), nanging bebener iku sampeyan mung siji sing complicates iku kene. Aku kudu tetep nyata karo sampeyan!

SEO dudu ilmu roket, lan sampeyan bisa sinau kabeh babagan iki kanthi cepet. Cukup mriksa bagean SEO kene.

2 - Nggawe Situs Web / Blog Niche

Niche blogging minangka cara sing apik kanggo entuk lalu lintas target gratis menyang situs web kanthi online. Iku uga cara sing apik kanggo mbangun lalu lintas organik gratis saka mesin telusur.

Iki bakal mbantu sampeyan entuk lalu lintas sing ditargetake, sing bakal ngasilake target sing ditarget. 

Sampeyan mung kudu sinau kabeh babagan niche blogging, lan carane nggawe sing sukses online.

Sing paling apik babagan blog niche yaiku sampeyan bisa spesifik banget, lan bakal ngasilake lalu lintas sing ditargetake. Luwih spesifik sampeyan karo konten sing sampeyan gunakake, luwih ditargetake lalu lintas sampeyan.

Ayo kula menehi conto prasaja;

Contone, sampeyan adol produk mundhut bobot kanthi rencana ganti rugi multi-tingkat sing dilampirake - sampeyan bisa blog babagan tips mundhut bobot, ngatasi masalah wong ing ceruk kasebut, lan uga menehi cara kanggo entuk dhuwit ekstra saben wulan kanthi adol produk padha.

Apa sampeyan ndeleng potensial blog niche saiki?!!

3 – Blog Pribadi

Aku banget nyaranake sampeyan nandur modal ing mbangun blog online. Iki bakal mbantu sampeyan banget ing jangka panjang.

Yen sampeyan ora duwe blog online, sampeyan ora duwe omah online. Nuwun sewu, mung kaya ngono ing kene! ;)

Blog online sampeyan meh padha karo toko 24/7 sampeyan dhewe. 

Iku mbukak kabeh wektu, wong bisa teka liwat, katon watara, milih-in kanggo sawetara tawaran, lan mbok menawa tuku!

Apa sampeyan ngerti maksudku?

Iki sebabe aku seneng ngeblog, lan aku tansah nyengkuyung wong online kanggo nggawe dhewe. Iku kebayar mati amba ing roto dawa.

Duwe blog sampeyan uga bakal mbantu sampeyan nggawe merek luwih apik. 

Lan iki bakal mbantu sampeyan duwe wewenang luwih akeh ing ngarepe wong liya.

Iku uga bakal mbantu nalika sampeyan ngleksanakake atraksi Sastranegara marketing. Sampeyan mung duwe wewenang luwih akeh ing ngarepe wong, nalika ndeleng apa jinis nilai sing digawa menyang meja, liwat blog sampeyan.

Nalika sampeyan nggawe blog online, priksa manawa sampeyan njupuk wektu kanggo monetisasi kanthi apik.

Sampeyan pengin njupuk timbal karo blogging, bener. Dadi, ana proses ing mburi. Sampeyan kudu nyoba pamisah lan sinau apa sing paling apik kanggo pamirsa.

A sukses blog online bisa dadi generator timbal marketing jaringan!!

Sampeyan mung kudu sinau carane mbangun iku bener!

Sinau luwih lengkap babagan blogging kene.

4 - Kiriman Tamu

Iki minangka cara sing apik kanggo promosi blog lan situs web liyane sing dikarepake.

Konsep prasaja yaiku nemokake blog ing niche sampeyan sing entuk arus lalu lintas saben dina sing apik lan hubungi pemilik sing takon yen dheweke mbukak kiriman blog tamu saka sampeyan.

Iki cukup akeh nyilih a lalu lintas blog, kanggo mbantu nggawe dhaptar email sampeyan. Kerjane apik yen sampeyan nindakake A LOT iku.

Ayo kula mulang sampeyan carane nemokake blog sing bisa ngidini kiriman tamu.

Sampeyan mung kudu golek, lan ngirim pesen takon yen lagi mbukak kanggo kirim tamu saka sampeyan.

Sampeyan bisa nemokake blog sing nampa kiriman tamu nggunakake Google. Cukup goleki iki:

Posting tamu

Bukak sawetara kaca lan coba tembung kunci sing beda. Klumpukne jumlah blog sing apik ing ngendi sampeyan bisa nerbitake kiriman tamu.

Sadurunge miwiti nindakake kiriman tamu, priksa manawa sampeyan nandur modal ing pendhidhikan, lan duwe akeh kawruh sing apik ing niche sampeyan. Sampeyan pengin kirim tamu dadi terkenal banget, unik, lan apik tenan!

Sing luwih apik kirim tamu sampeyan, luwih akeh pengunjung sing bakal narik kawigaten!

5 - Konten Marketing

Kadhangkala aku bakal ngandhani wong-wong iki; "Aja mung blog ing blog sampeyan, nuduhake konten ing saindenging internet !!!" ……

Maksudku sampeyan kudu nerbitake konten Ngendi wae online, kanthi pranala bali menyang blog utawa kaca panangkepan.

Ana akeh situs sing bisa nuduhake artikel lan entuk lalu lintas gratis. Priksa manawa saben artikel pancen larang regane lan unik.

Ora kudu kualitas sing paling dhuwur kaya artikel sing kudu diterbitake ing blog sampeyan - nanging priksa manawa konten kasebut apik!

Ayo kula nuduhake dhaptar direktori artikel karo sampeyan - ing ngendi sampeyan bisa nuduhake artikel lan entuk lalu lintas gratis saben dina. Klik kene kanggo ndownload dhaptar direktori artikel

marketing isi yaiku babagan nuduhake konten sing migunani ing saindenging internet.

Bisa liwat video, audio, teks, lan file .pdf. Sembarang jinis konten sing bisa dituduhake!

Nggawe strategi pemasaran konten sing gampang sampeyan bisa tindakake saben dina utawa paling sethithik saben minggu.

Contone;

– Nuduhake artikel ing ezinarticles.com ing Senin, Rebo, lan Jumuah.

- Nuduhake konten sing migunani ing pirang-pirang jaringan sosial saben dina.

- Nuduhake video sing terkenal ing Youtube lan Facebook nalika Selasa lan Kamis.

– Nuduhake file .PDF sing terkenal ing Slideshare.com saben dina liyane.

Lan kaya ngono.

Apa sampeyan ndeleng apa sing dakwulangake ing kene?!

Sampeyan kudu nggawe rencana game sing bisa sampeyan tindakake saben dina - nalika nerangake marketing konten. Sampeyan uga bisa kalebu penerbitan blog ing blog sampeyan kene.

Yen sampeyan nindakake iki, banget konsisten, sampeyan bakal bisa mbangun aliran lalu lintas sing apik menyang kaca tangkapan lan blog sampeyan kanthi online.

Sampeyan bisa sinau luwih akeh babagan marketing artikel kene.

Iki minangka cara sing apik kanggo ngasilake pimpinan pemasaran jaringan online!

6 – Blog Komentar

Iki minangka strategi pemasaran internet lawas.

Komentar blog minangka salah sawijining strategi pemasaran internet pisanan sing aku sinau. Lan saiki isih efektif banget. Thanks kanggo WordPress!

Strategi iki mung paling apik karo Blog WordPress Situs. Amarga fitur komentar saka Platform WordPress.

Sampeyan bisa nemokake blog sing ana hubungane karo niche sing entuk lalu lintas saben dina lan ninggalake komentar kanthi link bali menyang blog utawa kaca tangkapan.

Blog Komentar

Mesthi, sampeyan kudu tansah njupuk wektu kanggo maca kirim lan ninggalake komentar apik. Sampeyan pengin komentar sampeyan disetujoni, dadi, ninggalake siji utawa loro liner ora bakal dipotong!

Ayo kula nuduhake sampeyan carane golek blog ngendi sampeyan bisa komentar lan ninggalake link bali menyang website. Cukup nindakake telusuran Google sing prasaja:

Blog Komentar

Salah sawijining kunci kanggo entuk lalu lintas sing apik yaiku nyoba dadi salah sawijining sing pertama ninggalake komentar ing postingan blog anyar.

Sawise sampeyan nemokake blog, kanthi arus lalu lintas sing apik, langganan buletin kanggo nyekel kiriman anyar kasebut!

Alesan kenapa sampeyan pengin dadi salah siji sing pertama ninggalake komentar supaya sampeyan bisa entuk lalu lintas gratis sing apik menyang situs web kanthi cepet.

Njupuk tumindak konsisten massive karo iki, lan sampeyan bisa mbangun munggah sawetara apik free lalu lintas!

Media sosial

7 – Kaca Penggemar Facebook

Kaca Penggemar minangka cara sing apik kanggo promosi kesempatan pemasaran jaringan. Sinau cara sing bener kanggo mbangun 'Seneng' lan ningkatake keterlibatan ing kiriman sampeyan.

Bakal mbutuhake wektu lan gaweyan sing konsisten, nanging kaca penggemar sing sukses bisa ngasilake akeh marketing jaringan sing ndadékaké liwat wektu.

Sampeyan kudu njupuk wektu kanggo ngrancang kaca penggemar sing apik. 

Entuk Gambar Sampul sing apik. Nuduhake keuntungan saka tindakake kaca penggemar ing gambar tutup.

Sampeyan bisa nggawe kaca tutup dhewe, utawa sampeyan bisa outsource. Sampeyan bisa nggunakake fiverr.com kanggo nemokake wong sing apik banget nggawe gambar sampul kanggo kaca penggemar.

Kaca Penggemar Facebook saiki duwe fitur apik tenan sing diarani Tombol Telpon-Kanggo-Tindakan. Sampeyan bisa nyambungake iki menyang Kaca Capture.

Fan Page Telpon-Kanggo-Tindakan

Sabanjure sampeyan kudu mbangun kaca penggemar sampeyan yaiku Tab. Sampeyan bisa nggunakake app iki: 22s.com - kanggo mbantu nggawe kaca tab sing katon apik.

Tab Fan Page

Sampeyan bisa duwe presentation video utawa mung nuduhake sawetara nilai ana lan duwe telpon kanggo tumindak ngubungake menyang kaca dijupuk.

Pungkasan, kerja keras kanggo nambah Suka lan melu karo pamirsa saiki sabisa-bisa. Nuduhake akeh informasi sing penting lan takon kanthi rutin.

8 - Kiriman Sponsor Facebook

Sampeyan bisa nambah kiriman kaca penggemar kanthi nyeponsori. Iki bakal mbutuhake anggaran sing apik.

Sampeyan kudu eksprimen kene lan muter iku pinter. Sampeyan ora pengin kelangan dhuwit, mula, aku menehi saran supaya sampeyan njupuk iki kanthi serius.

Sinau luwih lengkap babagan pamirsa, lan nyoba macem-macem perkara kanggo sinau jinis konten apa sing paling disenengi.

Sawise sampeyan ngerti persis apa sing dikarepake para pamirsa, sampeyan bakal bisa entuk luwih akeh saka kiriman sing disponsori!

9 – Hubungi Profesional ing LinkedIn

LinkedIn kebak wirausaha lan profesional. Iki minangka papan sing apik kanggo nemokake pelanggan potensial lan anggota tim.

Cukup katon watara lan nyambung karo wong-wong sing padha-minded liyane. Sampeyan uga bisa gabung karo Grup LinkedIn lan sesambungan ing kana.

Deleng carane akeh wong ing grup LinkedIn!

Grup LinkedIn

Nggawe sambungan sampeyan, merek dhewe, mimpin kanthi nilai, lan promosi situs web sampeyan.

10 - Sambungake karo Wong ing Facebook

Ana mayuta-yuta wong ing Facebook sing bisa uga kasengsem banget karo apa sing sampeyan tawakake.

Ana akeh pengusaha lan pemasar ing Facebook, edan !!

Sampeyan bisa nggawe akeh pengikut lan jaringan wong sing padha. Bakal butuh wektu lan akeh gaweyan, nanging bakal entuk kabeh.

Wong luwe golek ilmu Facebook. 

Salah sawijining tips sing paling apik sing bisa dakwenehake yaiku peduli karo wong. Saestu peduli babagan mulangake kawruh sing bener, lan nuduhake solusi kanggo masalah sing bisa ditindakake.

Nalika sampeyan nyambungake karo wong kanggo pisanan ing Facebook, aja nyoba adol langsung. Iku kesalahan gedhe.

Bener looking kanggo mbangun sesambetan apik. Dadi networker sing apik tenan, dudu jaringan sing ngganggu! Lol

Nglampahi sawetara menit nyambungake karo wong anyar saben dina. Lan uga mbangun hubungan sing apik karo wong sing wis dadi kanca.

Konsistensi bakal dadi kunci ing kene!

Nduwe link menyang situs web sampeyan, kanthi ajakan tumindak, ing katrangan saben gambar lan gambar tutup.

Sambungake Profil Facebook menyang Fan Page. Lan uga duwe link menyang situs web sampeyan ing bagean 'Babagan'.

Nalika sampeyan mbangun pengikut lan jaringan, sampeyan bisa miwiti ngarahake sawetara lalu lintas menyang kaca panangkepan, lan miwiti ngasilake timbal kanggo kesempatan marketing jaringan.

Aku bisa luwih rinci babagan carane entuk manfaat saka Facebook, nanging aku duwe Pelatihan Pemasaran Facebook sing apik kanggo mulang sampeyan carane nggawe pengikut gedhe; nonton kene.

11 - Sambungake karo Wong ing Twitter

Kaya ing Facebook, ana akeh pemasar ing Twitter. Lan kadhangkala twitter disepelekake.

Aja ngremehake jaringan sosial iki. Sampeyan bisa nggawe jumlah pengikut sing akeh lan nyambungake karo ewonan wong sing duwe pikiran sing padha.

Mung njupuk wektu kanggo nyedhaki wong, lan nyambung karo wong-wong mau, genuinely. Njupuk sawetara menit saben dina kanggo ngobrol karo wong anyar, lan tindakake wong anyar.

Timbal kanthi nilai. Lan aja wedi re-tweet kiriman wong liya. Nuduhake iku ngrawat. Lan ora bakal digatekake ing Twitter.

Tumindak kanthi konsisten ing Twitter lan tuwuh jaringan sampeyan ing kana, dina.

12 - Sambungake karo Wong ing Instagram

Instagram minangka jaringan sosial liyane sing disepelekake. Lan aku mikir amarga amarga nuduhake gambar lan video 15 detik, wong mikir yen ora bisa entuk akeh lalu lintas.

Nanging, pikirane cilik banget. Bubar, aku wis ketemu sawetara pemasar sing njupuk timbal saben dina saka Instagram piyambak!

Dadi, aku ngerti manawa bisa entuk timbal saka jaringan sosial iki. Aku saiki lagi nggarap dhewe. Lan, nganti saiki, jumlah pengikutku tambah akeh.

Apa sing daklakoni yaiku, ngubungake maneh menyang Profil Facebookku, saka profil Instagramku, lan mbantu aku nggawe Facebook luwih cepet.

Mung strategi sing daklaksanakake saiki. Nanging, sampeyan bisa duwe link menyang kaca panangkepan ing profil Instagram, yen pengin.

Tombol kanggo njupuk timbal ana ing nomer. 

Sampeyan kudu nggawe pengikut paling gedhe sing bisa dibangun ing Instagram. Perlu wektu lan gaweyan, mesthi, kaya jaringan sosial liyane.

Wektu lan gaweyan kanggo mbangun iki bakal worth banget!!

Mangkene perkara sing wis daklakoni ing Instagram:

- Seneng gambar sabisa

– Komentar sabisa-bisa

– Re-posting gambar liyane asring

– Posting gambarku kerep banget

Lan mung iku sing bakal daklakoni ing Instagram saben dina kanggo nambah pamirsa. 

Gawe rencana aksi saben dina Instagram dhewe, lan tindakake!

13 - Sambungake karo Wong ing Google+

Jaringan Sosial Google+ isih akeh. Lan saya suwe saya gedhe.

Sampeyan uga kudu ngetutake wong liya ing Google+, lan nyambungake karo wong sing padha. Cukup goleki, lan sesambungan karo dheweke.

Sampeyan uga kudu takon wong liya ing jaringan sosial liyane supaya bisa nyambung karo sampeyan ing kene.

Iki minangka langkah sing cerdas kanggo nggabungake kabeh jaringan sosial lan gunakake kanggo mbantu sampeyan tuwuh saben.

Contone, saiki aku promosi profil Facebook ing akun Instagram, lan aku uga promosi profil Instagram ing akun Facebook. Sampeyan ngerti maksudku?! ..

Nalika nerangake media sosial marketing, iku kabeh babagan nggawe strategi paling sing bisa kanggo sampeyan, lan tetep karo nganti sampeyan miwiti kanggo njaluk lalu lintas apik saka wong-wong mau!

14 - Pemasaran atraksi

Duwe wong teka menyang sampeyan, lan pengin sinau liyane babagan sampeyan lan saka sampeyan, iku strategi paling apik!

Sampeyan kudu njupuk wektu kanggo nandur modal ing kawruh saka niche sampeyan.

Dadi ahli lan nuduhake nilai karo jaringan sosial sampeyan.

Kanthi wektu, sampeyan bakal duwe wewenang akeh ing ngarepe wong. Lan bakal luwih gampang kanggo merekrut wong menyang tim pemasaran jaringan.

Nanging, iku kabeh diwiwiti saka YOU!

Sampeyan kudu nandur modal akeh ing pendidikan lan pengalaman. Tumindak kanthi konsisten, lan entuk kawruh sing paling apik kanthi gagal lan sinau saka kesalahan sampeyan.

Nalika nerangake marketing atraksi, sampeyan kudu ngetrapake proses sing bener. Aku duwe latihan apik banget ing topik iki, sampeyan bisa nonton kene.

Forum Marketing

Forum iku gedhe cara kanggo nyopir lalu lintas menyang situs web sampeyan kanthi online. Sampeyan mung kudu sinau carane nindakake kanthi bener.

Ing ngisor iki, aku nuduhake sawetara forum paling apik ing Niche Pemasaran Internet. Sampeyan bisa entuk akeh lalu lintas gratis saka dheweke yen sampeyan aktif banget ing komunitas kasebut.

Kabeh forum kasebut ngidini sampeyan duwe Tandha kanthi tautan menyang situs web apa wae sing dikarepake. Sampeyan kudu duwe link menyang kaca panangkepan sampeyan ana.

Tombol ing kene yaiku kanggo menehi kontribusi ing forum saben dina. Sampeyan kudu ngirim ing saben forum sing pengin digunakake, paling ora kaping 5 saben dina.

Saben forum ing ngisor iki bisa nuntun lalu lintas gratis menyang situs web sampeyan kanthi online!

Aku duwe latihan apik babagan Pemasaran Forum - sampeyan bisa nonton kene.

15 - blackhatteam.com
16 - eforum.com
17 - ewealth.com
18 - forums.digitalpoint.com
19 - siteownersforums.com
20 - trafficplanet.com
21 - warriorforum.com
22 - webmastersun.com
23 - wickedfire.com

Video Marketing

24 - Youtube

Youtube bisa dadi tambang emas kanggo lalu lintas gratis yen sampeyan ngerti carane entuk.

Salah siji cara sing paling apik kanggo entuk lalu lintas gratis yaiku kanthi peringkat akeh video ing kaca pisanan asil panelusuran.

Perlu sawetara wektu lan gaweyan kanggo menehi peringkat video kasebut. Nanging luwih akeh sampeyan nindakake, luwih akeh lalu lintas sing bakal sampeyan entuk.

Priksa manawa sampeyan duwe ajakan tumindak ing pungkasan video sampeyan. Lan tansah duwe link menyang kaca panangkepan ing video (spanduk ing video) lan ing gambaran.

Ing ngisor iki sawetara kiriman sing apik kanggo mulang sampeyan cara sing bener kanggo entuk manfaat saka Video Youtube:

5 Tips SEO kanggo Video Youtube

Tip Pemasaran YouTube Sampeyan Kudu Sinau!

Cara Pasang Link Anotasi Ing Video Youtube - Langkah demi Langkah 

25 - Facebook

Wong ing Facebook uga seneng nonton video. Lan yen sampeyan nuduhake video sing penting kanthi konsisten, bakal mbantu sampeyan nggawe pengikut sing apik.

Sampeyan bisa nuduhake sawetara video sing digawe kanggo Saluran Youtube. Banjur promosiake menyang kanca Facebook sampeyan.

Yen sampeyan nemokake wong sing bisa entuk manfaat saka video sing wis diunggah menyang Facebook, enggo bareng karo wong-wong mau lan takon supaya seneng, ninggalake komentar, lan bisa uga nuduhake.

Apa sawetara marketing Facebook kanggo video sing diunggah ing profil utawa kaca penggemar. Sesambungan karo wong lan deleng sapa sing bisa entuk manfaat saka nilai sing dituduhake ing video sampeyan.

Sampeyan uga bisa nuduhake video ing Fan Page lan ngedongkrak tekan kanthi mbayar dhuwit sethithik kanggo promosi.

Tansah telpon kanggo tumindak ing pungkasan video sampeyan.

Sampeyan uga kudu duwe spanduk cilik ing endi wae ing video kanthi link menyang kaca panangkepan sampeyan. Sampeyan bisa nggunakake piranti lunak video kaya Windows Movie Maker utawa Camtasia Video Editor.

26 - Google Hangouts

Wong seneng webinar lan latihan gratis!

Aku wis nindakake akeh Google Hangouts nuduhake akeh nilai lan wong tansah tresna wong. Ora angel nindakake Google Hangouts dhewe.

Google malah menehi sampeyan tutorial babagan carane nindakake. Cukup goleki ing Youtube.

Aku mikir wong seneng Google Hangouts amarga padha live-stream lan bisa sesambungan karo presenter. Iku uga cara sing apik kanggo sesambungan karo pamirsa online ing tingkat sing luwih pribadi.

Sing dakkarepake yaiku golek wong liya sing kasengsem nindakake Google Hangouts lan ngumpul kanggo nindakake sawetara. Utamane yen sampeyan kabeh ana ing perusahaan pemasaran jaringan sing padha.

Iki bakal mbantu sampeyan entuk wewenang luwih akeh ing ngarepe wong liya lan bakal mbantu akeh babagan merek sampeyan.

Sampeyan uga kudu ngupayakake Google Hangouts dhewe, supaya sampeyan bisa promosi kaca panangkepan utawa blog kanthi cara kasebut.

Ajar kawruh sing larang banget, lan kirimake wong menyang kaca panangkepan yen dheweke kepengin sinau luwih akeh lan/utawa nggarap sampeyan!

Pemasaran Audio

27 - Ngonversi Konten menyang Audio

Sampeyan bisa nggunakake maneh sawetara kiriman blog sing paling apik lan ngowahi dadi file audio. Banjur enggo bareng kabeh liwat internet.

Sampeyan bisa nindakake iki dhewe utawa sampeyan bisa outsource. Menyang fiverr.com yen sampeyan milih kanggo outsource.

Sawise sampeyan duwe jumlah file audio sing terkenal, sampeyan kudu promosiake kabeh liwat internet. 

Aja lali duwe telpon kanggo tumindak ing audio uga. Marang wong menyang situs web sampeyan, sing bakal dadi kaca panangkepan sampeyan.

Sampeyan bisa uga nggawe video, sing mesthi mung audio lan diunggah menyang Youtube. Sampeyan uga bisa ngunggah menyang Soundcloud.com - lan promosi audio ing jaringan sosial sampeyan.

Sampeyan uga kudu nambah audios menyang nyimpen iTunes. Cukup kreatif ing cara sampeyan nuduhake audio online.

28 - Podcast Informasi

Kaya sing dakkandhakake ing ndhuwur, sampeyan kudu njaluk audio menyang iTunes.

Iki minangka cara sing apik kanggo promosi kesempatan pemasaran jaringan.

Priksa manawa sampeyan ora menehi kesempatan ing kabeh wektu. Nuduhake akeh kawruh sing larang regane lan kirimake wong menyang situs web sampeyan ing pungkasan pertunjukan.

Ora angel entuk audio ing iTunes Store. Aku mulang sampeyan carane nindakake kene.

29 – Wawancara

Iki minangka cara sing apik kanggo entuk konten liyane kanggo acara Podcast sampeyan. Temokake wong sukses ing industri sampeyan lan takon yen dheweke mbukak kanggo diwawancarai dening sampeyan.

Nindakake riset babagan wong sing diwawancarai. Lan teka karo pitakonan gedhe sing bakal mulang pamirsa akeh kawruh terkenal.

Njaluk telpon kanggo tumindak ing pungkasan wawancara. Marang wong kanggo pindhah menyang situs, lan uga ngidini tamu duwe telpon kanggo tumindak.

Sawetara malah bakal promosi acara Podcast karo pamirsa, lan bakal menehi sampeyan luwih akeh.

Yen sampeyan nindakake iki akeh, bisa mbayar gedhe kanthi wektu!

Iklan Klasifikasi

Ana akeh situs iklan baris sing bisa sampeyan pariwara. Aku nuduhake sing aku nyaranake sampeyan nggunakake, ing ngisor iki.

Kunci kanggo entuk asil paling apik ing kene yaiku ing Salinan Iklan. Sampeyan kudu sinau luwih akeh babagan copywriting sing apik lan entuk pengalaman kanthi nindakake akeh tindakan.

Lacak pranala, lan nindakake akeh tes pamisah, kanggo mangerteni apa sing paling apik. Sampeyan pengin ngerteni apa jinis iklan sing luwih digatekake, lan tumindak.

Saben situs iklan baris ing ngisor iki bisa entuk akeh pimpinan pemasaran jaringan. Mung njupuk akeh tumindak lan sinau nalika sampeyan lunga.

30 - adpost.com
31 - backpage.com
32 - classified4u.biz
33 - classifiedads.com
34 - classifiedsgiant.com
35 - Craigslist.org
36 - freeclassifieds.com
37 - gumtree.com
38 - kedna.com
39 - tnol.com
40 – zikbay.com

Pariwara sing Dibayar

41 – Bing PPC

Aku wis krungu akeh perkara sing apik babagan Bing PPC akhir-akhir iki.

Iki minangka cara pariwara sing dibayar kanggo nyoba. Sampeyan bisa nemokake akeh latihan gratis ing Youtube lan Google.

Nanging sampeyan uga kudu nimbang nandur modal ing latihan apik yen sampeyan arep njupuk iki akeh banget!

42 – Facebook PPC

Akeh wong sing mateni karo Facebook PPC.

Nanging, kaya saben cara pariwara sing dibayar, sampeyan kudu ngerti manawa iku gamble. Sampeyan bisa menang utawa ilang dhuwit kene.

Aku wis ngentekake dhuwit akeh ing kampanye PPC Facebook, aku entuk sawetara asil sing apik lan uga ilang dhuwit nanging aku isih sinau kanggo entuk asil sing paling apik tanpa mbuwang akeh banget.

Ana kurva sinau sing gedhe, lan salah sawijining cara sing paling apik kanggo sinau yaiku kanthi nindakake lan nyoba macem-macem perkara.

Iki kok mbayar iklan punika Gamble lan mung kudu rampung karo budget sampeyan oke karo ilang. Yen sampeyan kelangan dhuwit.

Aku ora bakal nglampahi dhuwit sewa ing sembarang jenis Kampanye PPC, utawa sembarang jinis iklan mbayar!! ... mung supaya sampeyan ngerti!

Sadurunge mlumpat menyang Facebook PPC, nandur modal ing pendidikan sing bener. Telusuri latihan PPC Facebook sing paling apik, lan nandur modal dhisik!

Sawise sampeyan miwiti sinau apa sing kudu ditindakake, tumindak kanthi konsisten. Facebook PPC bisa dadi salah sawijining cara pariwara kanthi bayaran paling apik sing bisa digunakake kanggo ngasilake pimpinan pemasaran jaringan.

43 – Iklan Solo

Iki ngendi sampeyan nyewa dhaftar email wong, kanggo mbangun dhaftar Panjenengan.

Konsep sing prasaja banget. Iku mung mbutuhake budget apik lan akeh pamisah-testing. Sampeyan kudu nandur modal akeh ing Skills Copy-Writing sadurunge ngirim lalu lintas mbayar menyang kaca panangkepan.

Sampeyan pengin sinau apa sing bisa digunakake, warna apa, desain apa, video apa, pesen apa, lan liya-liyane, Ngonversi sing paling apik !!

Aku arep kanggo nuduhake karo sampeyan sumber apik kanggo Vendor Iklan Solo. Priksa metu: soloaddirectory.com

44 - Ganti Iklan

Iki ngendi sampeyan ijol-ijolan dhaptar email lan mbantu saben liyane mbangun dhaptar sampeyan!

Aku bakal ngirim email menyang dhaftar, lan sampeyan ngirim email kanggo dhaftar Panjenengan. Konsep prasaja!

Salah sawijining situs sing daksaranake yaiku Safe-swaps.com

45 - Iklan Spanduk

Sampeyan bisa nemokake akeh situs kanggo masang spanduk lan ngiklanake kaca panangkepan sampeyan.

Iklan spanduk kerjane apik. Sampeyan mung kudu nindakake akeh lan uga nggarap nomer konversi sampeyan ing kene.

Tombol ing kene yaiku konversi spanduk lan kaca tangkapan sampeyan. Sampeyan kudu njupuk wektu kanggo pamisah-test gambar spanduk lan kaca panangkepan.

Sampeyan bisa nggawe spanduk, utawa outsource. Sampeyan bisa outsource spanduk ing Fiverr.com.

Iki minangka situs sing apik kanggo nemokake papan kanggo ngiklanake spanduk sampeyan Buysellads.com

46 – Iklan Forum

Sampeyan bisa nyelehake spanduk lan iklan teks ing forum sing entuk lalu lintas saben dina kanthi online. Sampeyan mung kudu nemokake lan goleki pilihan pariwara.

Sampeyan bisa pindhah menyang forum aku wis bareng karo sampeyan sadurungé, lan goleki opsi iklan.

Ana akeh lalu lintas sing ditargetake ing forum. Sampeyan mung kudu ngupayakake konversi spanduk, iklan teks, lan kaca tangkapan.

Sampeyan ora pengin kelangan dhuwit, bener…. dadi, njupuk wektu kanggo nggarap tingkat konversi sampeyan.

Generate Network Marketing Leads Offline

Pemasaran offline minangka cara sing apik kanggo ngasilake pimpinan pemasaran jaringan uga. 

Sampeyan bisa nggawe offline luwih kreatif.

Ana akeh cara marketing sing bisa ditindakake kanthi offline, kanggo ngarahake lalu lintas menyang kaca panangkepan kanthi online.

Priksa manawa sampeyan duwe jeneng Domain sing gampang dieling-eling. 

Sampeyan pengin wong elinga menyang ngendi arep golek informasi luwih lengkap babagan apa sing sampeyan lakoni lan apa sing sampeyan tawakake.

Nggawe jeneng domain cendhak lan manis. 

Lan aja nggunakake Hyphens. Sampeyan ora pengin duwe spasi ing jeneng domain, amarga iku ora bakal gampang kanggo elinga, bakal?

Sampeyan bakal nyebar kabar babagan kesempatan pemasaran jaringan sampeyan ing endi wae, lan sampeyan kudu ngirim lalu lintas offline iki menyang kaca panangkepan (situs web).

Kanthi cara iki, yen ora langsung tuku, paling ora sampeyan bisa ngetutake dheweke liwat email.

Aku bakal nyathet sawetara ide kanggo marketing offline. Ora akeh sing bisa dakcritakake babagan siji-sijine, lan kirim iki wis dawa banget! Lol….

Dadi, aku mung arep menehi sampeyan ide, lan sampeyan bakal kreatif karo saben wong!

47 – Nggawe Daftar Kontak Panjenengan
48 - Program Ganjaran Rujukan
49 - Acara Bukak Pribadi
50 - Prospecting Nalika Out & About
51 - Sponsor Acara Amal
52 - Rawuh ing Acara Jaringan Lokal
53 - Selehake 30 Kartu Bisnis Sedina
54 - Selehake Kartu Bisnis ing Toko Buku lan Perpustakaan
55 - Selehake Kartu Bisnis ing Majalah Bisnis Lokal
56 - Nyebar Flyers ing kutha
57 – Tandha Taksi
58 – Stiker Mobil
59 - Panggenan ing Majalah Lokal
60 - Panggenan ing Majalah Niche Related

Iki cukup informasi kanggo sampeyan miwiti ngasilake akeh marketing jaringan sing terus-terusan.

Sampeyan mung kudu njupuk tindakan konsisten MASSIVE kanthi cara sing sampeyan gunakake kanggo nyopir lalu lintas.

Sampeyan ora duwe alesan kanggo ngapa sampeyan ora bisa ngasilake lead marketing jaringan saiki!

Ana akeh cara kanggo nindakake. Sampeyan duwe akeh pilihan lan akeh sing kudu dicoba.

Saiki.

Kita arep liwat technique marketing atraksi kuat kanggo mbantu sampeyan narik wong sing tepat kanggo sampeyan. Wong sing seneng tuku saka sampeyan, lan nggarap sampeyan.

Salah sawijining cara sing paling apik kanggo nggawe wong bisa nggarap sampeyan kanthi online yaiku kanthi narik kawigaten wong-wong mau kanggo kowe. Ana prasaja strategi marketing atraksi sampeyan bisa ngetrapake online kanggo narik luwih akeh wong sing seneng dadi tim sampeyan.

Ora ana "rahasia pemasaran atraksi" or "Rahasia Pemasaran Daya Tarik MLM", mung ana kawruh sing bener lan salah. Ana cara sing bener lan salah kanggo kabeh ing urip. Elinga yen!

Nalika nerangake marketing online lan mbangun tim, ana cara kanggo nggawe wong teka menyang sampeyan, tinimbang sampeyan ngoyak. Konsep-konsep kasebut gampang banget, nanging tumindak sing kudu ditindakake, lan konsistensi sing ana gandhengane, yaiku sing ditemokake wong akeh minangka 'tantangan'.

'tantangan' sing bisa rampung, kabeh wong bisa menang kene. nanging sakperangan alesan, mung sawetara bakal terus-terusan karo proses lan mungkasi munggah mujudaken gol. Yen sampeyan mung njupuk iki VERY akeh, banjur sampeyan bisa bantuan dhewe lan dadi banget sukses online.

Lan yen sampeyan isih nggoleki 'rahasia pemasaran atraksi', banjur aku mung bakal nelpon tips marketing atraksi iki; "Rahasia Pemasaran Daya Tarik Dibongkar!" - kanggo mbantu sinau luwih apik !! .. LOL: D

Formula Pemasaran Daya Tarik

6 Tips kanggo Mbantu Sampeyan Nggawe Bener!

1 - Tuwuh Saben dina

Penting banget yen sampeyan terus sinau perkara anyar saben dina, lan sabisane. Yen sampeyan pengin dadi wong sing sukses banget ing urip, kawruh sing bakal nggawa sampeyan ana. Kawruh sing bener, mesthi.

Yen sampeyan pengin dadi wong sukses, sampeyan kudu sinau saka wong sukses. Ora ana rahasia kanggo sukses, mung kekurangan tumindak kanthi informasi sing bener.

Aku wis sinau akeh saka lan bab wong sukses. Sampeyan bisa mbedakake antarane wong sing ngerti carane dadi sukses lan wong sing ora.

Sampeyan kudu sinau persis apa sing misahake rong jinis wong ing donya iki. Ana buku, video, latihan, lan malah audio, sampeyan bisa sinau lan sinau saka subyek iki.

Wong sukses nambah kawruh saben dina utawa sabisane.

Sampeyan kudu mandheg golek tiket lotre ing kene, lan mung nindakake pakaryan sing dibutuhake kanggo dadi individu sing sukses. Mungkasi kesed lan mung sinau, nindakake, lan dadi wong sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni saben dina!

Dina iki, coba sing paling apik kanggo dadi wong sing luwih apik tinimbang wingi!

Iki sing daklakoni saben dina; Aku nonton video motivasi, aku ngrungokake audios informasi, aku riset apa aku kudu sinau liyane babagan, Aku maca buku pangembangan dhiri, banjur aku nyoba kanggo mulang kabeh kawruh anyar kanggo wong liya langsung.

Nindakake iki, sabisane, bakal mbantu sampeyan tuwuh kawruh kanthi apik. Sampeyan mung perlu dadi banget konsisten karo apa sing kudu dilakoni.

Tuwuh saben dina, tumindak saben dina, mulang wong liya saben dina, lan golek dhuwit kanthi online. ;)

Iki kirim apik sing kudu diwaca.

2 - Tumindak Massive

Sanalika sampeyan sinau bab anyar, ngleksanakake iku!

Yen sampeyan pengin nggawe apa sing lagi wae sampeyan sinau, worth iku, banjur sampeyan kudu langsung tumindak lan ngetrapake informasi sing disinaoni.

Ora ana sing luwih apik tinimbang njupuk tindakan gedhe kanthi strategi pemasaran internet lan entuk asil gedhe. Yen sampeyan nindakake iki kanthi serius, lan sampeyan njupuk tindakan sing produktif, mesthine sampeyan bakal entuk asil sing pengin sampeyan lakoni kanthi online.

Saiki sampeyan kudu ngerti, yen wong sing paling sukses ing donya iki, yaiku wong sing nindakake apa sing paling ora bakal ditindakake, lan mulane dheweke bisa duwe apa sing ora bisa ditindakake dening akeh wong. Wong-wong sing kerja keras kanggo entuk apa sing dikarepake ing urip mesthi bakal dadi pemenang!

Sampeyan kudu nindakake apa sing ora dikarepake wong liya, supaya sampeyan bisa nindakake apa sing ora ditindakake wong liya!

Ora ana gunane sinau babagan anyar yen sampeyan ora bakal nindakake apa-apa karo informasi anyar. Cukup wae!

3 - Tuwuh Jaringan sampeyan

Saiki sampeyan terus nambah kawruh lan dadi wong sing luwih apik saben dina, wektune kanggo nuduhake menyang jagad iki.

Iki ngendi Strategi Pemasaran Internet migunani. Sampeyan pengin ningkataké dhewe lan tuwuh jaringan online.

Sampeyan kudu mbangun munggah online.

Jejaring sosial, kaya Facebook.com, minangka papan sing apik kanggo tuwuh jaringan wong sing padha, cepet banget. Sampeyan mung kudu sinau carane nindakake kanthi bener, kaya kabeh liyane, bener!

Aku seneng nggunakake Facebook kanggo tuwuh jaringan lan tindakake karo. Facebook minangka papan sing apik kanggo ngetrapake iki Tips Marketing AttractionWaca kiriman iki kanggo sawetara apik Facebook Marketing Tips.

Sinau babagan ngembangake Jaringan Sosial kanthi massa, lan mung konsisten karo iku. Metu lan aja isin karo wong liya. Cara paling apik kanggo ngembangake Jaringan Facebook, umpamane, yaiku kanthi ana ing ngendi wae.

Sampeyan pengin tetep Seneng, Komentar, lan melu karo wong liya ing Facebook. Iki cara paling apik kanggo dadi "Facebook misuwur".

Dadi banget sosial ing jaringan sosial lan nggawe sambungan sing sah karo akeh wong saben dina. Iki bakal dadi proses, dadi sampeyan pengin nambah. Aja ngarepake jaringan sampeyan bakal njeblug sewengi.

Cukup nindakake pakaryan saben dina, lan golek kanca anyar kanthi online.

Yen sampeyan konsisten banget ing Facebook, sampeyan bisa miwiti nggawe akeh pengikut online…..lan entuk akeh Suka & Komentar ing kiriman sampeyan!…

4 - Lead karo Nilai

Mulane sampeyan kudu sinau kawruh anyar saben dina utawa saben minggu. Supaya sampeyan bisa mimpin karo Nilai nalika sampeyan ngembangake Jaringan Sosial Online.

Wong-wong cenderung ngetutake wong-wong sing nuduhake barang sing aji banget. Wong sing duwe masalah bakal ngetutake wong sing duwe potensi kanggo ngrampungake masalah kasebut.

Nalika nggawe tim online utawa golek dhuwit kanthi online, bakal luwih gampang ditindakake nalika ana wong liya sing njaluk pitulung lan informasi. Saiki sampeyan ngerti iki, Apa sampeyan mikir yen sampeyan bakal dadi wong sing kabeh wong pengin sinau? ..

Sampeyan tuwuh saben dina !!

Banjur mimpin wong liya kanthi nilai sampeyan. Iku konsep prasaja yen diterapake kanthi cara sing bener, nduweni daya gedhe kanggo narik kawigaten wong liya ing niche sampeyan.

Iki carane sampeyan dadi wong sing kabeh wong seneng nggarap online. Sampeyan bisa uga saiki ndeleng kepiye kabeh sing dakkandhakake sadurunge bakal teka.

Sampeyan tuwuh saben dina amarga sampeyan butuh luwih akeh kanggo mimpin wong liya kanthi online. Yen sampeyan ora preduli banget babagan sinau babagan sing anyar, kepiye sampeyan ngarepake supaya bisa ngarahake wong liya kanthi nilai? ..

Nalika sampeyan ana ing Facebook, sampeyan pengin liyane karo kiriman terkenal, lan mung ojo wedi dadi awakmu dewe. Wong seneng ndeleng perkara sing bisa ngganti urip, lan mbantu dheweke ing perjalanan online, saka wong normal.

Nuduhake konten inspirasi lan larang regane, lan menehi motivasi kanggo wong sing duwe kawruh sing bisa ngganti urip.

Aku manawa sampeyan wis krungu sing perlu dipimpin conto nyambung, lan tuwuh saben dina, ningkatake diri dadi wong sing paling apik, is gawe tuladha!

5 - Dadi Ahli & Pemimpin

Yen sampeyan ngetutake kabeh informasi sing dakkandhakake karo sampeyan dina iki, kanthi wektu sampeyan bakal dadi ahli ing lapangan lan pimpinan ing urip.

Iki ngendi marketing atraksi wiwit bisa kaya sihir.

Yen sampeyan ana ing level iki, sampeyan bakal dadi wong sing pinter, individu sing inspirasi, lan pimpinan online sing apik. Iki ngendi wong wiwit teka menyang sampeyan alamiah lan takon kanggo bisa karo sampeyan.

Sampeyan kudu dadi pimpinan sing paling apik sing bisa sampeyan lakoni!

Sinau persis apa sing kudu ditindakake kanggo entuk sing paling apik.

Dina iki, sampeyan wis sinau akeh kawruh kasebut, mula sampeyan saiki bisa dadi pakar lan pimpinan online. Suwene ngenteni nganti rampung??!! 

Sijine kabeh kanthi cara sing bener, metu ing kana, lan kelakon. Dadi pimpinan sing pengin sampeyan tindakake lan duwe ing urip sampeyan. Dadi pakar sing sampeyan pengin sinau!

Plain lan prasaja.

6 - Terus Maju Maju

Ora ketompo apa sing kedadeyan liwat lelungan online, sampeyan kudu terus maju. Wong bisa ngomong yen sampeyan ora.

Yen sampeyan dadi yakin banget karo apa sing sampeyan lakoni kanggo ngganti urip sampeyan, lan ngrampungake tujuan sampeyan kanthi online, wong bisa mambu sing adoh saka mil. 

Lan guess apa; wong seneng bisa karo individu kaya!

Apa ora gelem nyambut gawe karo pimpinan sing tansah maju, ora ketompo apa wae!!?

Wong sing katon yakin banget karo apa sing ditindakake, lan mung nindakake perkara sing bener (Apa sing sampeyan sinau ing kiriman iki) banget konsisten, iku wong-wong sing sukses lan kang paling. Mikir bab iku.

Sampeyan bisa ngerti yen ana wong sing macet online lan ora nindakake apa-apa kanggo terus maju, ora preduli saka kabeh kegagalan. Aja dadi wong sing terus maju, sanajan sampeyan gagal banget.

Semangat kanggo terus maju yaiku sing bakal nggawe sampeyan dadi wong sing sukses ing urip.

"Ora mung babagan sepira sampeyan bisa ngalahake, nanging babagan carane sampeyan bisa ngalahake lan terus maju, sepira sampeyan bisa njupuk lan terus maju! … sing menang wis rampung!! ..”

Yen sampeyan dadi jinis wong iki, wong liya bakal sok dong mirsani, lan sithik-sithik luwih akeh wong sing pengin nggarap sampeyan kanthi online. Iki minangka rumus prasaja sing ora bakal gagal.

Siji-sijine cara sampeyan bakal gagal karo kabeh iki yaiku yen sampeyan ora nindakake kanthi bener lan sampeyan kesed karo proses lan mungkasi mandheg. Ing wektu iku, sampeyan sing kudu disalahake. Sadhar iki, lan ganti pikiran, kanggo ngganti urip sampeyan.

Ora ana 'rahasia marketing atraksi', utawa Techniques - ana mung kawruh tengen. Proses liyane gumantung sampeyan lan sampeyan!

Bungkus kasebut

Pancen bener yen nalika nggawe timbal kanggo bisnis pemasaran jaringan sampeyan duwe akeh pilihan lan metode. Iku prakara sinau cara sing bener lan tumindak kanthi konsisten kanthi cara sing cerdas.

Yen sampeyan nemokake informasi iki migunani, mangga bareng karo kanca lan nyebarake katresnan. Matur nuwun sampun rawuh. Langganan newsletter kanggo luwih.

60 Cara Nggawe Timbal kanggo Bisnis Pemasaran Jaringan PLUS 6 Tips Formula Pemasaran Daya Tarik by