Почетна2022-01-31T15:42:52-05:00

ЗОШТО ДАЛИ СИ ТУКА?

„Знаењето се новите пари!!! Дај ти малку.”
~ Ерик Томас

БРОЈ ЕДЕН ТАЈНА ЗА ИЗГРАДУВАЊЕ ЛИСТА НА Е-пошта & ПРАВИ ПАРИ.

Преземете ја оваа е-книга – ќе ги научите тајните стратегии кои ги користат врвните филијали на пазарот. тоа е БЕСПЛАТНО!

КЛИКНЕТЕ ТУКА ЗА БЕСПЛАТЕН ПРИСТАП

Почетна

НАЈНОВО.

Како UX дизајнот може да помогне да се изгради одржлива иднина

UX (корисничко искуство) дизајн и одржливост се два концепта за кои можеби мислите дека имаат мало преклопување. На крајот на краиштата, UX дизајнот главно се занимава со создавање беспрекорни интеракции помеѓу корисниците и производите.

Оди до врвот